NOVÁ BASGITARA

Konečne, konečne, kričala od radosti Amy, keď jej kuriér priniesol balík. Podpísala doklad o prevzatí a utekala do svojej podkrovnej izby, aby mohla vybaliť novú basgitaru. Amy je mladé sedemnásťročné dievča, ktoré ma dosť komplikovanú povahu a jedno veľké tajomstvo. Žije v Londýne so svojou otravnou rodinou a krásnou sestrou, ktorá chodí s najdokonalejším chalanom Nikolasom. Už od svojich pätnástich rokov je Amy doňho tajne zaľúbená. Nikolas a Olívia sú spolužiaci, tento rok budú maturovať a chystajú sa spolu na vysokú školu. Poznajú sa už od detstva, kedy sa prvýkrát stretli v tábore a potom sa Nikolas presťahoval s rodinou do Londýna. Nikolas spolu s kamarátom a spolužiakom Mattom majú kapelu a potrebujú basáka. Amy si potajomky z internetu objednala basgitaru značky Ibanez, aby sa mohla naučiť hrať. Veľmi túži po tom, aby si ju Nikolas všímal viac, ako ženu a nie len, ako mladšiu sestru svojej priateľky. Olívia je veľmi pekné dievča, je milá, inteligentná a v škole aj veľmi obľúbená. Je hlavnou redaktorkou školských novín a predsedkyňou študentskej rady. Tento rok maturuje a chcela by ísť študovať žurnalistiku. Amy má najlepšiu kamarátku Emmu, ktorá nie je veľmi obľúbená medzi spolužiakmi, pretože má vždy svoj vlastný názor a málokedy zastáva názor väčšiny. Je tak trošku tvrdohlavá, ale je veľmi dobrá a hlavne verná priateľka. Odkedy sa jej rodičia rozviedli veľmi sa zmenila. Kedysi bola slušné dievča a dnes je z nej sedemnásťročná rebelka, pre ktorú neexistujú pravidla ani autorita. Dosť veľký vplyv má na ňu Michael, ktorý je spoločným priateľom Amy a Emmy a uzatvára priateľský trojuholník dvoch rebeliek. Michael narozdiel od nich je úplne iný. Je to vysoký čiernovlasý chalan, s vyšportovanou postavou, pretože hráva futbal za školu. S Amy sa pozná už od detstva, pretože sú susedia a Emmu spoznal až v škole. Krátko po rozvode Emmyných rodičov sa ona a jej mama prisťahovali do Londýna a žili s babičkou, ktorá pred rokom zomrela. Michael a Emma nemali zo začiatku dobré vzťahy. Ona a jej výbušná povaha si zaumienili, že budú znepríjemňovať život všetkým naokolo a hlavne Michaelovi. Emma nemusela vyšportovaných chalanov, pretože má na nich vlastný názor. Podľa nej sú to len debili, ktorí sa naháňajú za loptou. Po tom, ako sa spoznala s Amy sa spriatelila aj s Michaelom a dnes tvoria nerozlučnú trojku.

Amy volala Michaelovi, aby okamžite prišiel k nej, pretože má preňho prekvapenie a musí mu ho ukázať.
-Ahoj Amy, čo sa deje? Prečo si ma vytiahla z postele takto skoro ráno?
-Prepáč mi to prosím ťa Mich, ale ja ti musím niečo ukázať, poď do mojej izby. Spadne ti sánka, keď to uvidíš.
-Háh, to som zvedavý, ale ak je to nejaká hovadina, tak si ma nepraj. Konečne jeden deň, čo si môžem pospať a ty ma zobudíš.
-Ale už prestaň prosím ťa. Stále sa len sťažuješ. Zatvor si oči a keď ti poviem teraz, otvoríš ich.
-Dobre teda.
-Teraz!
Pred Michaelom stála Amy s basgitarou a oči jej žiarili šťastím. Už dlho si priala, aby sa našlo niečo, čo ju s Nikolasom zblíži. Keď bol minule u nich a spomínal, že hľadá basáka, neváhala a utekala na internet. Našla si katalóg s gitarami a okamžite si jednu objednala. Neváhala ani sekundu, ani jej nebolo ľúto peňazí, čo za ňu vyhodila a možno zbytočne. Pretože nevie hrať na žiaden hudobný nástroj.
-Amy, načo je tebe basgitara? Veď ty aj tak na nej nevieš hrať.
-No a čo?! Ja sa predsa naučím na nej hrať a potom ma Nikolas zoberie do kapely a ja sa s ním zblížim a potom uvidíš, čo sa bude ešte len diať. Budeme slávny a vydáme album a pôjdeme na turné po Londýne a zblížime sa a nakoniec začneme spolu chodiť a Olívia pôjde na vysokú a zabudne na svoju malú sestru a svojho bývalého. Pretože potom bude už jej bývalý.
-Amy už sa prosím ťa stopni. Trepeš sprostosti.
-Sorry Mich, zase som sa zasnívala nad budúcnosťou, ale keď za to všetko môže on. Prečo je taký dokonalý a tak krásny?
-Prečo je taký dokonalý a krásny? Tak toto nemienim počúvať. Ahoj idem ešte spať.
Michaelovi sa Amy veľmi páčila a mal ju moc rád, viac než len rád, bol do nej zaľúbený už od škôlky. Už odvtedy, čo mu do trička nasypala piesok s červíkmi.

 Blog
Komentuj
 fotka
greendgirl  2. 7. 2011 13:51
jej skvelé
 fotka
ordinarygirl  2. 7. 2011 13:52
@greendgirl fakt? bála som sa,že či budem vedieť začať písať nový príbeh
 fotka
adsy  2. 7. 2011 14:14
skvelé ako všetko čo píšeš, ale ako ťa napadol ten piesok s červíkmi to neviem, ale je to fakt dobré
 fotka
ameliepoulain  2. 7. 2011 14:32
Hihihi
 fotka
sapphyre  2. 7. 2011 14:40
začína to super
 fotka
polino  2. 7. 2011 16:47
už sa teším na pokračovanie
 fotka
maciatko0985  3. 7. 2011 11:17
supéér!!! vedela som, že bude ďalší!
 fotka
hopelight  3. 7. 2011 19:46
áááá páčil sa mi ten záver hrozne milé
Napíš svoj komentár