Tieto prázdniny boli asi prvé najkrajšie a najlepšie prázdniny môjho života. Po prvýkrát som sa nenudila, pretože nebol čas sa nudiť, i keď niekedy moje statusy tvrdili niečo iné, ale o tom potom..snáď niekedy nabudúce.

Tohtoročné prázdniny začali krásnou dovolenkou s mojimi rodičmi a s človekom, ktorého veľmi ľúbim. Krásnych 9 horúcich dní strávených v Chorvátsku. Po dovolenke nasledovala malá návšteva mojej starej mami a stráženie môjho bratranca. Týždeň som to nejako prežila, detičky a starostlivosť o ne nie je moja silná stránka, ale sľubujem, že budem pracovať na svojom vzťahu voči malým deťom. Veď predsa, raz budem mamou...ale tak dovtedy sa to snáď naučím

Posledný júlový týždeň bol pre mňa týždňom talianskym. Hodiny strávené s l´insegnante boli super. Chvíle, ktoré som mohla tráviť s mojim úžasným ockom, ktorý zaplatil kurz taliančiny pre nás dvoch. Poviem vám, je to super pocit, keď máte so svojim rodičom niečo spoločné, nejaký koníček, pretože to vylepšuje vzťahy. Ja mám s ockom taliančinu a môj brat paragliding. A práve tento pekný no zato dosť extrémny a (ne)bezpečný šport nám skomplikoval mierne posledný týždeň chodenia na taliančinu. Brat mal nehodu! Počas týchto prázdnin som zažila aj chvíle strachu, smútku a hlavne bezmocnosti, nikdy nezabudnem na to ako som sa modlila za to, aby brat chodil, aby nezostal ochrnutý a Boh ma vypočul a brat je našťastie teraz v poriadku.

Som veľmi šťastná, že si maminka našla prácu, a že konečne bude aj ona šťastná. I napriek tomu, že august začal trošku horšie ako by sme chceli skončil veľmi pekne. Absolvovala som krásnu svadbu, na ktorej sme sa perfektne zabavili a musím uznať, že som si užívala nové šaty a fakt, že budem asi na každej fotke, pretože fotograf bol zaťažený na "morskú pannu" ako ma nazvala moja budúca švagriná po zhliadnutí môjho modrobieleho outfitu.

Prázdniny sme uzatvorili spolu s partiou priateľov geniálnou grilovačkou. I keď si to asi nikdy neprečítajú, ale i tak sa chcem poďakovať Monike, Vladovi, Marekovi a môjmu Paťkovi, že sme sa mohli ešte pred začatím školského roka stretnúť, stráviť spolu čas a hlavne sa zabaviť.

Tieto prázdniny boli výnimočné, krásne, úžasné a už sa skončili
ALE nejdem smútiť, teším sa na budúci rok na ďalšie prázdniny a som zvedavá, čo si osud a budúce leto pre mňa pripraví.

 Blog
Komentuj
 fotka
defender  3. 9. 2012 11:50
Aale, ty! Však veľa krásneho a zaujímavé predsa zažiješ hocikedy, nielen cez prázdniny
 fotka
wonnie  10. 11. 2012 22:16
Velmi pekny članok, strašne sa mi pači aj to jak si hovorila o mamke, toto by som ja tiez tak želala mojej mame aby si našla robotu a konečne bola spokojna :/, lenže u nas sa maločo darí no.. Fakt pekne napisane.
Napíš svoj komentár