Tento hlupák mal 18 rokov. Už ako dieťa bol expert na vyrábanie problémov, ktoré si nikdy za seba nevyriešil a prečo? Pretože mal na to ľudí. Kade sa pohol, tade klamal, či už o sebe, o svojej rodine, o tom, že má doma na záhrade helikoptéru, o tom, že jeho otec je vojak z povolania a podobne. Klamal v škole, klamal medzi kamarátmi a myslel si, že je jeden veľký hrdina. Skoro nikto mu tie bláboly neveril, no našlo sa aj pár naiviek, ktoré potom chodili za sestrou tohto arogantného hlupáka a vypytovali sa jej, či to je pravda.

Arogantný hlupák rástol a rástol až vyrástol na vek 18 rokov. Jeho hlavnou záľubou bol on sám. Jeho výzor, jeho ilúzie, v ktorých žil, jeho predstavivosť a fantázia, ktorá ho značne izolovala od REALITY.

Len čo ráno vstal v zrkadle sa pretŕčal, vytiahol tričko pozrel brucho z profilu, ponadtriasal sa pred zrkadlom a šiel do kúpeľne. Ranný peeling na ksicht nagebal si, aby vyzeral veľmi sexy. Vlasy na ritku učesal a ofinu žehličkou vyrovnal. Nasmradený voňavkou adidas for men vybral ešte fén, ktorým zafixoval nagebaný vlasový gél.

Na raňajky jedával upečené vajíčka a kávu s mliekom a cukrom. Keď všetko zjedol, špinavý riad hodil do drezu v mienke, že sa umyje sám, pretože on také veci ako umytie riadu po sebe, utretie vyliateho mlieka, alebo vyhodenie prázdnej krabice z mlieka nikdy nepraktizoval.

Samozrejme nemal na to čas, pretože v každom voľnom momente jeho života telefonoval s jeho raz ryšavou, potom čiernou a potom zase hnedovlasou frajerkou. Nie, nestriedal ich, bola to jedná a tá istá, len ona rada prefarbovala to svoje riedke seno, ktoré nosila na hlave.

Táto žena milená za deň zjedla jeden rožok a vyfajčila x cigariet. Bola veľmi vriťopchačnej povahy a vtierala sa rodine arogantného hlupáka vždy, keď sa dalo. A keď sa nedalo, keď nikto z rodiny nebol doma, bliakala na celú hubu v dojme, že spieva krajšie ako slávik.

Arogantný hlupák si myslel o sebe, že je najdokonalejší, pretože spravil vodičský preukaz na prvýkrát. No keď mal parkovať do garáže oškrel otcovi jeho draho získané a doposiaľ ešte nesplatené auto, ale z jeho dokonalosti (hlupákovej) neubudlo.

Ako som už spomínala, veľmi rád telefonoval. Zvykol si na to, že keď zavolá, tak človek mu bude skákať do pozoru. Ale raz jedného dňa sa hlupákova otrokyňa vzbúrila a prestala mu pozerať spoje autobusov na internete. Vybojovala si, že bude na internete aj potom, ako on už pôjde spať a ešte stále bojuje za zasvietenú lampu.

 Blog
Komentuj
 fotka
ordinaryboy  1. 12. 2012 18:57
Skvelé Ani ja sám by som to nenapísal lepšie
 fotka
ordinarygirl  1. 12. 2012 19:00
len som ešte zabudla napísať ako trápne sa tá vygrcaná smeje..
Napíš svoj komentár