Dnes je prvý apríl - deň bláznov. Pre niekoho je to deň, v ktorý si môže robiť žartíky na účet svojich kamarátov, rodičov, súrodencov alebo známych. Pre mňa je tento dátum 1.4. magický, začína sa mesiac môjmu srdcu najmilší, a nie len preto, že mám narodeniny.

Minulý rok sa týmto dňom zmenil môj život od základov. Začalo sa niečo neskutočné slovami len ťažko opísateľné. Začal sa príbeh dvoch bláznov, ktorí sa rozhodli, že začnú niečo, čo nebude len kamarátstvo.

Začať s niekým chodiť v tento dátum má aj svoje výhody, môžte sa vyhovárať, že to bol žartík. Mne však počas tohto roka nenapadlo ani jedenkrát použiť výhovorku, že som to nemyslela vážne. Je to krásny pocit sa ráno zobúdzať s vedomím, že niekto na vás myslí, že niekomu chýbate a keď vám príde sms-ka, že sa máte obliecť teplučko lebo vonku je zima. Vždy keď v mojej duši bola tmavá búrka pocitov a depresie tu bol, aby ma rozveselil. Šteklil ma, aby mi vyčaroval úsmev na tvári, no a ja som sa smiala až ma brucho bolelo. Dostala som nespočetne veľa ruží, bozkov, objatí. Spomienky na chvíle, kedy sme hrali nekonečné hodiny žolíka a ty si sa pajedil, že prehrávaš. Keď tak zalovím v pamäti, spomeniem si na moje narodeniny, leto - stanovačku, zimu - Vianoce, guľovačku, keď sme sa boli sánkovať, Valentína. Zažili sme veľa srandy, smiechu, trápenia, smútku, ale to patrí k životu. Môj život sa zmenil, keď si doň vstúpil TY. Človek, ktorý je pre mňa dokonalý, ktorý má chápe a má tu trpezlivosť a nervy to so mnou vydržať a znášať moju náladovosť. Ľahšie sa napreduje, keď máte po boku niekoho, kto je vašou oporou.

Zbožňujem Ťa preto aký si, pre tvoje krásne zelené oči, úsmev, tvoje vždy teplé ruky, ktoré zahrejú tie moje vždy studené. Tvoje ramená ma vždy objímu a ja sa schovám ako malé dievčatko do tvojho náručia, cítim sa tam tak bezpečne. Nikdy predtým som sa nesmiala cez slzy. Pri žiadnom človeku mi nebilo, srdce ako pri tebe. Tá červeň, ktorá mi vyskočila na líciach, keď som ťa prvýkrát objala sa preniesla do môjho srdca a vždy, keď ťa objímam, bozkávam, hreje ma pri srdci.

Dnes je to rok, rok čo som to najšťastnejšie dievča na svete.
...a preto tento deň je pre mňa neobyčajný

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  19. 5. 2012 15:16
No čo k tomu dodať ? Nech ti to vydrží do ďalšieho 1 apríla a potom do ďalšieho a ďalšieho ja ti to prajem !
 fotka
ordinarygirl  19. 5. 2012 16:10
ďakujem
Napíš svoj komentár