...na čaj o piatej, na bozk, na drink, na sex, takto sa to spieva v tej pesničke, čo práve počúvam.

Na čo mám chuť ja?

Z tohto "zoznamu" možno tak na ten čaj a bozk. Prečo na čaj? Bolí ma hrdlo a kašlem, toto sú asi prvé Vianoce, kedy som chorá.
A prečo mám chuť na bozk? Jednoducho preto, že toto sú prvé Vianoce, kedy mám chlapca.

Dnes som spala pomerne dlho, nechcelo sa mi vstať ani len na prvú omšu do kostola. Veď však čo, aj veľká bude pomyslela som si, otočila som sa na druhý bok a zakutrala som sa do paplónu. Asi o dve hodiny nato som sa sama prebudila, mala som sucho v ústach, z dôvodu nádchy, vďaka ktorej nemôžem dýchať nosom. Vstala som, napila som sa čaju, dala si sprchu a vyskúšala novú kozmetiku, ktorú som dostala pod stromček. Tento rok jej mám požehnane, či už to je kozmetika na vlasy, alebo sú to sprchové gély som rada, že som toľko toho dostala. Nepotrpím si na nejaké extra drahé dary. Najviac ma potešila knižka s názvom Pečenie - Torty - Koláče - Cukrovinky, ktorú som dostala od priateľa.

Po sprche som sa obliekla do kostola. Dala som si elegantné čierne nohavice, blúzku, šatku okolo krku a môj nový červený kabát. V kostole mi bolo po dlhej dobe konečne príjemne. Neviem, či to bolo tým, že som sedela blízko radiátora a bolo mi teplúčko celú omšu, ale dnes som sa tam cítila fakt príjemne. Nemusela som nedočkavo "drbčať" kedy konečne skončí omša.

Keď už napokon skončila pobrali sem sa domov. Síce máme kostol v dedine cca 2 km vzdialenej, chodíme autom. Zobrali sme aj babku. Mama ju zavolala na obed, keď už nechcela s nami večerať včera, tak nech ide aspoň na obed. Naobedovali sme sa a mama jej dala darčeky. Nejakú masť na jej boľavé nohy a vyhrievaciu elektrickú perinku, ktorú odmietla s odpoveďou, že ona takú doma má. No síce má, ale tá je ešte z čias socíku. Neviem, či si ju nakoniec zobrala alebo nie, pretože som odišla do izby.

Aj tu v izbe sa cítim príjemne. Nie je mi zima ani horúco, ani hrdlo ma tak moc nebolí, len sa akosi nudím. Čakám na Patrika, ktorý by mal dnes prísť a krátim si čas písaním tohto blogu. Pretože som dostala chuť niečo napísať.

V skratke včerajší aj dnešný deň sa cítim super a príjemne. Prajem si, aby som sa tak cítila každý deň.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár