Vždy, keď sa tvárim ala kyslý citrón začne ma rozosmievať a štekliť.
Vždy, keď sa nadýchnem a zadržím dych skríkne "dýchaj" a začne ma štekliť, aby som vydýchla. Som nezbedná, neposedná, malá potvorka, ktorú trestá tým, že ju šteklí. A ja len kopem, kopem a prosím o mier.
Ľúbi ma takú, aká som...
Vraj mám tie najkrajšie hnedé oči. Sú dosť veľké a také no, pre mňa dosť obyčajné. Hovorím, že všetci majú také oči ako ja, že čo je na nich pekné. No jemu sa páčia práve tie moje.
Ľúbi ma takú, aká som...
Robím mu zle. Bijem ho, vytláčam mu vyrážky (nenávidí to), robím mu cucfleky, hryziem ho, vymýšľam mu prezývky a on ma ľúbi. Ľúbi ma pre moju neposednosť a nezbednosť. Nikdy nevie, čo urobím, čo môže v danej situácií odo mňa očakávať.
Ľúbi ma takú, aká som...
Páči sa mu môj "mega kufor" a so slovami: ako môžeš mať takú krásnu ritku mi to moje kufrisko hladká. Nepochopím to, čo sa mu na ňom páči. Naopak mám malé prsia(podľa mňa), som zakomplexovaná, verejne to priznávam. No preňho sú vraj dokonalé, akurát do ručičky.
Ľúbi ma takú, aká som...
Páčim sa mu keď som strapatá, keď mám mastné vlasy, špinavé tričko, tepláky. Ja sa pokladám za ten najodpudivejší výtvor tejto planéty a on...
Ľúbi ma takú, aká som...
Necháva ma gentlemansky vyhrať každú hru žolíka, ale v človeče nezlob sa ma nemilosrdne vyhodí do domčeka. Vždy sa teší z každej jeho výhry a na mojej sa jeduje. Zbožňujem, keď sa čertí, pretože je tak roztomilý.
Ľúbi ma takú, aká som...
Hádky zatiaľ nepoznáme, pretože všetko riešime kompromisom. Kompromisne vyhlásim, že bude po mojom. Smejem sa na ňom a robím si z neho srandu.
Ľúbi ma takú, aká som...
Bije ma po zadku, keď som nezbedná a tvári sa pri tom ako môj otec, ktorý karhá svoje neposlušné dieťa. Smeje sa na mne keď si pýtam božtek, pretože vyzerám vraj ako "káčer", ale tak keď nenašpúlim riadne pery, ako bude vedieť, že chcem božtek.
Ľúbi ma takú, aká som...
Každé ráno mi píše smsku, že sa mám teplučko obliecť, lebo je vonku riadna zima. Nejedenkrát mi vyčaruje na tvári úsmev takáto milá a starostlivá smska.

Ľúbim Ťa

 Blog
Komentuj
 fotka
pavlinkaa  27. 12. 2011 23:43
Neskutočne ti závidím! V dobrom.. a prajem ti to zároveň! Držím vám palce!
 fotka
ordinarygirl  27. 12. 2011 23:46
ďakujeme veľmi pekne
 fotka
12pusinka16  28. 12. 2011 00:22
to je milé
 fotka
adsy  28. 12. 2011 01:29
tak to má byť Baja
 fotka
lui74  28. 12. 2011 08:05
ja tiež šteklím ale radšej by som bol, keby šteklivá nebola...

a až po riadnej hádke si môžeš byť 100% istá
 fotka
ordinarygirl  28. 12. 2011 09:14
@lui74 ja sa nechcem hádať a hlavne zatiaľ nebolo prečo sa hádať, tak dúfam, že najbližšie ani nebude
 fotka
ordinarygirl  28. 12. 2011 09:23
@lui74 no to by ste sa s Paťom zhodli s tým šteklením aj s tým, že by ste boli najradšej keby sme šteklivé neboli ale ako by ste nám potom robili zle?
10 
 fotka
ordinaryboy  1. 1. 2012 23:36
a o kom to tu je reč ?? ak sa smiem spýtať
11 
 fotka
ordinarygirl  1. 1. 2012 23:37
o tebe nie nemaj strach v živote by som si nedovolila teba v blogoch spomínať
Napíš svoj komentár