Myslím si, že názov blogu úplne vystihuje človeka, o ktorom tento blog bude. Už dlhšie som ho chcela napísať, ale nikdy som sa k tomu nedostala, začo sa veľmi ospravedlňujem, veď ty vieš...dúfam, že keď si ho prečítaš, tak budeš mať minimálne úsmev na tvári...

Úsmev na tvári, presne tým začnem, pretože ten sa vždy u mňa objaví, keď mi napíšeš, alebo keď ťa tu vidím. Prakticky jediný dôvod, prečo som sem neprestala chodiť si TY. Neviem veľa o tebe, ani ťa osobne nepoznám, čo je veľká škoda, ale tvoje slová mi umožnili ťa trošku spoznať.

Pamätám si, že keď som ti napísala prvýkrát, tak to bolo čisto zo sebeckých dôvodov, pretože som sa chcela o niečom informovať, ale potom sme si začali písať častejšie, i keď to nie je intenzívne písanie, žeby sme si písali každý večer, ale vždy, keď sa sem dostanem a vidím TS-ku, dúfam, že je od Teba. Pamätám si ako som ti vždy domrvila meno, až si mi raz prezradil, že sa ti páči, keď ťa volajú....veď ty vieš, doteraz ťa tak oslovujem.

Nikdy ma neprestalo udivovať tvoje gentlemanské správanie, tá pozitívna energia, ktorú cítim, keď čítam slová od teba. Vždy ma prekvapíš, keď mi napíšeš niečo, čo má do činenia so mnou, pretože si si to prečítal v mojich statusoch. Kto by to bol povedal, že si ich čítaš a vlastne by ma zaujímalo, prečo ich čítaš...Možno chceš vedieť ako žijem a aké hlúposti stváram, ako naposledy....a ďakujem, že si ma mierne pokarhal, ale zaslúžila som si to za to, čo som urobila.

Trošku závidím slečne, ktorá môže s tebou zdieľať tvoj voľný čas, ktorého je ako pozorujem v poslednej dobe dosť málo. Na druhej strane, ti to však veľmi prajem, aby si bol s ňou šťastný. Dúfam, že je aj ona šťastná, pretože Ty si posledný exemplár pravého genltemana.

Neverím tomu, že existuje ešte tak milý, skromný a dobrý chalan. Pamätám si, že keď som bola na tom zle a napísala som ti vtedy ten email, tak si mi veľmi pomohol, tvoja odpoveď ma donútila sa zamyslieť nad všetkým, nad celou situáciou a i napriek tomu, že ťa nepoznám, ťa považujem za priateľa..si môj priateľ cez internet...

Týmto blogom sa Ti chcem poďakovať a povedať, že si Ťa veľmi vážim...
...a ďakujem za všetko
PS: prepáč, že to tak dlho trvalo...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár