I want you
All tattooed
I want you bad
Complete me
Mistreat me
Want you to be bad....

...tak toto ma ráno zobudilo, keby niekto nevedel The Offspring Want you bad a american pie a môj brat, ktorého už mrle žrali v posteli a vstal už o šiestej ráno a nevedel, čo zo sebou. Očividne mu ten pobyt v nemocnici len uškodil, smejem sa, lebo fakt zobudiť sa na to, že po celom dome bľačí táto pesnička nie je nič príjemne a hlavne o ôsmej.

Plánovala som buvať až do desiatej, pretože spať som šla o pol tretej. Len čo som ako tak zadriemala, zasvietila sa lampa v bratovej izbe, vyskočila som z postele, že čo potrebuje, tak ma poprosil, či mu zatvorím okno, pretože začínalo silno pršať. Zatvorila som aj u seba v izbe vetračku a hodila sa do postele.

Ráno zobudená nemilým spôsobom som vstala z postele. Mama nachystala bratovi kakavíčko, rožteky s maslom a mne nič!
Fájn, veď ja si môžem nachystať raňajky aj sama, teda nemôžem, pretože som lenivá, tak som neraňajkovala, veď ani včera a načo? Počkám si až na obed, ktorý sa mimochodom dnes mame vydaril. Uvarila moju obľúbenú kapustovú polievku. Hneď ako ju dovarila som si naložila plný tanier.

Brácho sa rozhodol, že ide dať popolnicu z ulice do dvora. Počula som, že mama čosi lamentuje...a zrazu na mňa kričí, že mám bežať za ním. Tak som ju poslúchla a bežala a spadla som na schodoch, nič to, len ma bolí lakeť, hlavne, že bratovi nevystrelili tie titaňáky z chrbta

Ako milujúca sestra som mu umyla vlasy, dosť podivným spôsobom v umývadle. Prosto, aby ste si to vedeli predstaviť, sadol si na malý štokrlík, či stolček, či ako sa to volá spisovne, hlavu mierne sklonil nad umývadlo a ja som z vane natiahla sprchu a namočila mu vlasy, pak umyla. Poraď si sám, keď sa nemôže krčiť nad vaňu.

Keďže brat skončil s lietaním a opäť začal so ženami, tak som jeho novú milovanú polovičku bola počkať na zastávke, pretože dnes nám ju predstavil prvýkrát. Ja som ju síce už poznala, lebo sme spolu boli navštíviť brata, kým ležal v nemocnici.

Povedzte, no kto by nechcel takú starostlivú sestru, ako som ja?
...nie, že sa prihlásite všetci.

 Blog
Komentuj
 fotka
l1me  7. 8. 2012 22:34
Ja chcem a som prvy
 fotka
vreskot000  7. 8. 2012 22:39
no krásne!
Napíš svoj komentár