...ale ešte nič krásne sa neudialo, zatiaľ je krásny len počasím a mojou náladou, ktorá sa mení s každou novou hodinou, ktorá prejde okolo mňa...

Konečne mám dobrú náladu, som celkom pozitívne naladená a to som vstala ráno ako by moja mama povedala "hore riťou" už o ôsmej som bola zobudená mojou "tolerantnou" rodinkou, ktorá vyziapovala v kuchyni a neprestali, pokiaľ som nevstala. Vynadala som im a moja nálada zaznamenala prvú zmenu.

Dnes je vonku nádherne počasie ako som už spomínala, chcem ísť von sa prejsť a nie ísť do fitka cvičiť (tak ale bez cvičenia sa nevtrepeš do šiat) áno neustále si to opakujem a preklínam tú genetiku, sviňa jedna...prečo som sa musela narodiť ako neforemná škatuľa?

....nevadí ja to prežijem

Zlepšujem si náladu, umyla som si vlasy mojim obľúbeným šampónom s vôňou čerešňových kvetov, ktorý som dostala od Paprička na vianoce a lakujem si nechty na červeno. Vždy ma všetci presviedčali, že červené nechty=znak, podľa ktorého spoznáš štetku, ale mňa to neodrádza, zbožňujem červenú.

V dnešný deň sa mi stačí pozrieť len von z okna otvoriť ho a hlboko vdychovať ten studený ale jarný vzduch. Dúfam, že biele hovná už padať nebudú.

Prajem si jar, slniečko, teplé počasie, vánok, vôňu kvitnúcich kvetov, dlhé prechádzky v prírode a aby bola moja nálada takáto skvelá navždy.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár