Je to zaujímavé, ale je to tak....
Narodili sme sa v jeden rok, ja o pár mesiacov skôr ako ona. Vyrástli sme spolu, chodili do škôlky, ona nám kradla maliny ja som jej schovávala hračky.

Už v škôlke som jej závidela, že mala krásne dlhé vlasy a nosila zapletené vrkoče, zatiaľ čo ja som musela chodiť ostrihaná ako debil na hríbika. Mne prosto mama nedovolila mať dlhé vlasy. Vtedy som si ešte neuvedomovala, že jej závidím. Ako sme tak rástli a rástli prišli sme na prah základnej školy. Každé ráno sme chodili spolu po jednej ulici a po druhej sme sa vracali zo školy domov. Vždy si skracovala cestu cez náš deravý plot a nikdy si nezabudla odtrhnúť z tých malín, ktoré som ja nikdy nemala rada.

Roky šli a my sme sa mali rozhodnúť, či budeme pokračovať na ZŠ, alebo pôjdeme na osemročné gymnázium. Pamätám si, ako sme sa každé ráno v štvrtej triede na ZŠ o tom bavili. Spolu sme sa pripravovali na prijímačky. Prišiel deň "D" dostavili sme sa do novej školy, napísali čo sme vedeli a už sme len čakali na výsledky, či nás prijali. Samozrejme, prijali obidve. Obe nás trápilo len to, koľko sme mali bodov. Ja som mala viac, vtedy som sa z toho vytešovala a prirodzene som si fandila.

Na novej škole som sa zapísala ako čudáčka, ona ako najväčšia stár. Bola a aj je obľúbená medzi spolužiakmi, ale keď sa ohovára je témou number one. S pubertou prišli aj zmeny. Zmenila som sa ja, zmenila sa ona a nie len po fyzickej stránke. Naše správanie, názory, hodnoty a prosto všetko sa líšilo aj líši.

Ja mám na prvom mieste rodinu a priateľa, potom školu a ostatné. Ona má na prvom mieste svoj výzor, peniaze, oblečenie, make-up.

Rozčuľuje ma jej správanie, predvádza sa, aby zaujala. Býva rada stredobodom pozornosti. Naopak ja som rada, keď si ma nikto nevšíma. Jej je plná trieda, ja prehovorím len keď treba. Ju má každý rad, pretože sa každému pchá do riti, no za chrbtom ho ohovára. Ja som radšej úprimná a s jednou skutočnou kamarátkou v triede. Ona si ide prefarbiť vlasy a prehodnotí to s 25 spolužiakmi + všetkými učiteľmi, čo nás učia. Ja si ich prefarbím preto, lebo to tak chcem ja. Som názoru, moja hlava, moja vec. Dúfam len v jedno, že raz keď sa pôjde vydávať, že nebude voľbu budúceho manžela riešiť s celým svetom, lebo kým by sa stihla všetkých opýtať, veď by jeden z nich mohol aj zomrieť.

Každá sme iná, netvrdím, že nie som spokojná taká aká som, ale niekedy jej fakt závidím to, ako vyzerá, že je obľúbená, a že sa vie tak dokonale pchať ľuďom do riti, pretože osoby podobné jej charakteru to v živote dotiahnú ďaleko a nestratia sa.

 Blog
Komentuj
 fotka
tomias  14. 6. 2012 23:02
Urob jej zo zivota peklo,vytiahni dajaku debilnost z detstva,ktora neni vacsia ako ta tvoja co by mohla vytiatnut ona na teba

nezavid jej,urcite ma nieco ,co by si ty nechcela
 fotka
ordinarygirl  14. 6. 2012 23:06
nie, že ma oná niečo čo by som nechcela, ja mám niečo oveľa cennejšie ako sú jej drahé handry a make-up a podobne, ja mám človeka, ktorý ma úprimne ľúbi...



a prečo by som jej mala robiť zo života peklo? veď ju ľahko človek prekukne, aj jej správanie a všetko...a čo by som získala tým, že by som vytiahla nejakú ako si to ty nazval debilnosť z detstva?
 fotka
alfirin  14. 6. 2012 23:21
ty si ako ja asi by sme si mali zacat viac vazit same seba, ved stale sa najde niekto krajsi murdejsi a oblubenejsi.. ale nikto nebude ako my
 fotka
ordinarygirl  14. 6. 2012 23:23
veru mali, ale tak ja nezávidím všetkým teraz čo s krajší a lepší ako ja...ja závidím len jej, lebo mám prirodzenú potrebu súperiť práve s ňou
 fotka
bludiacisvetom  15. 6. 2012 10:34
tiež som mala presne takú kamarátku už od škôlky..dlhé blond vlasy ktoré jej všetci závideli, ja len na hríbika síce tiež blondína... potom pokračovala v 8ročnom gymnáziu a ja som, našťastie, ostala na základnej..dobre som spravila -.- z mojej strany tam už v detstve bola tak trochu závisť.. nenávidíš ju a zároveň miluješ a chceš byť ako ona (prehnane povedané)
 fotka
acvd43xa7w  15. 6. 2012 12:39
ako sa mozes kamaratit s clovekom, na ktoreho ziarlis? ktory ta rozculuje?

proste ked ste rozdielne, a ty to nedokazes prekusnut, tak ju NERIES
 fotka
ordinarygirl  15. 6. 2012 16:29
ja sa s ňou nekamarátim, sme maximálne len spolužiačky pod pojmom kamarátstvo chápem niečo iné, ako len to, že chodíme spolu do školy i napriek tomu, že sme z jednej dediny
 fotka
domcirock  21. 6. 2012 15:45
aj ja som ako ty niekedy ma strašne až ubíja to, ako môže mať moja kamoška všade okolo seba samé zrkadlá
 fotka
ordinarygirl  21. 6. 2012 17:00
z tej matiky mám za dva
10 
 fotka
emotions  10. 8. 2012 22:23
prípomína mi to jednu ,,kamošku´´
Napíš svoj komentár