Bol krásny podvečer, už neviem presne, ktorý deň v týždni to bol, ale to je úplne jedno. Po náročnom dni som bola veľmi unavená, tak som si šla ľahnúť už o ôsmej. Moja maminka ležala na gauči a pozerala Sultána ako každý večer, kedy tento blud beží. Ocinko si ležkal v spálni a pozeral nejakú českú komédiu. A môj brat?.............

Môj brat, večný narcis, ktorý dbá o svoju líniu a výzor si zacvičil jeho "insanity cvičenie" a dal si sprchu. Keďže maminka v poslednej dobe rezignovala, už nám nechystá desiaty. Bolo na čase. Aj keď mne to je jedno, či chystá, alebo nie, ja v škole nejedávam. Ale vráťme sa k bratovi. Po sprche si dal variť 2 alebo 3 vajíčka, pretože si ich chcel zobrať do školy na desiatu.

Zobral malý plechový hrnček, dal tam vodu, vajka a postavil ho na sporák. Bolo asi osem hodín. Ja som zdvihla svoju zadnicu od televízora a šla som spať.

Zobudila som sa až na veľký výbuch. Bolo deväť hodín. Úprimne som si myslela, že nám vybuchla elektrika. Šla som sa pozrieť do kuchyne a skoro som skapala od smradu. Celá kuchyňa bola od vajec, táto invázia v našej kuchyni spôsobila, že na strope nám vznikli žlté fľaky, ktoré vyzerajú ako hviezdičky na nebi. Ten hrnček, v ktorom sa vajíčka varili sme vyhodili, brat prosto na ne zabudol. Voda sa vyparila a vajcia buchli. Mama nadávala, ja som sa rehotala, otec to radšej ani neriešil a brat chudák upratoval celú kuchyňu.

 Blog
Komentuj
 fotka
hunter2  12. 6. 2012 22:15
som chytil záchvat smiechu už pri tom názve neni nad životné príhody
 fotka
p5ka  13. 6. 2012 08:41
u mňa taktiež ten názov spôsobil smiech
Napíš svoj komentár