Poznáte to, však? ...
...v diári, v mysli, všade skáču výkričníky, že treba niečo dôležité urobiť, LENŽE nám sa do toho absolútne nechce, či už z lenivosti, alebo strachu (aj keď ten strach je asi len v mojom prípade). Vždy to tak bolo, čoho som sa bála, to som odkladala, inak to nebolo v mojom prípade ani s výberom VŠ. Keby som si nevybrala VŠ, boh vie čo by so mnou teraz bolo, ale JA určite viem, že by som tu nesedela a nepísala blog namiesto písania seminárky, lebo nebyť toho, že som na VŠ, tak nie je ani žiadna seminárka!!!

Pamätám si, že ešte na gymnáziu som vždy všetko robila na poslednú chvíľu, všetky projekty, práce, všetko som odkladala zo dňa na deň, až sa približoval termín odovzdania. A keď som sa mala učiť na písomku z matematiky, bola som schopná upratať celý dom i napriek tomu, že bol pondelok a upratovalo sa v sobotu.

Včera som bola v knižnici, vybrala som si tam 3 knihy + 1 mi požičala kamarátka a 1 mi dala na USB. Mám všetky podklady k dispozícii, jediné, čoho som bola včera schopná urobiť bolo to, že som si v knihách našla, kde sa moja téma nachádza a zaznačila som si to papierikom. Povedala som si, že však zajtra mám celý deň na realizáciu.

Dnes ráno som vstala o deviatej, presne som stopovala, koľko mi bude trvať vyšmodrchať sa z postele, umyť sa a porobiť viete, také tie ranné záležitosti. Trvalo mi to pol hodinu, potom som sa šla najesť a po raňajkách som si už pripravila noťas, knihy, znovu opäť všetko mám na stole rozložené. Prvá moja myšlienka, včera večer si už nebola na FB, hybaj ho skontrolovať, tak som sa dozvedela v podstate NIČ, tak som prišla skontrolovať BIRDZ a tu mi skrsla myšlienka, že idem napísať blog. Inokedy by som sa do blogu nútila, alebo čakala na vhodnú udalosť v mojom živote, ktorú treba zaznamenať, lenže dnes nemám problém s písaním, pretože ma čaká iná robota, ktorú ja nechcem robiť, ktorú odkladám a zároveň preklínam tú sviňu sudičku, ktorá ma pri mojom narodení prekliala prokrastináciou!!!!

Krásny deň všetkým!!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
zajkousko  8. 10. 2014 11:16
a ty veríš takémuto šarlatánstvu, že ťa niekto pri narodení preklial...
to len biela čierna mágia, za ktorou je diabol ti takýmito stresmi kvalitne ničí život.....

čo tak, si sadnúť a popremýšľať, že kde sa takýmto postojom k životu dostaneš....
 fotka
ordinarygirl  8. 10. 2014 11:44
@zajkousko kde si prišiel na to, že tomu verím? omg facepalm, obmedzené myslenie je to nadnesené ber to prosím ťa tak

a neboj i napriek tomu, že mám tendenciu odkladať veci, bojujem proti tomu!!!
 fotka
zajkousko  8. 10. 2014 11:52
tak potom tu nevzdychaj a píš zrozumiteľne drahá moja
 fotka
mygate  8. 10. 2014 11:54
i napriek tomu, že mám tendenciu odkladať veci, bojujem proti tomu!

napriklad tymto blogom, ktoreho napisanie som odkladala tiez dlho..
 fotka
drink  8. 10. 2014 16:40
@1 chápavý level 100...
mne sa blog páči, tiež som večný prokrastinátor..
 fotka
11  26. 2. 2017 16:41
A ako to nakoniec dopadlo?
Napíš svoj komentár