Pekne strávený večer s mojim milášikom na skype :3. Fakt to bolo super, pretože jej brat mal náladu, boli spolu úplne zlatunkí. Milujem súrodeneckú lásku aj keď niekedy svojich súrodencov neznesieme ale vždy sú to ľudia, ktorých budeme milovať a my budeme nimi milovaný, či sú starší alebo mladší tak isto ako rodičia (sú aj výnimky, ktoré sa fakt neznášajú a neprejde ich to).

No prejdime k veci, ľúbim ju najviac na svete, ja viem, že možno ma to prejde ale isto nie tak skoro! Jej brat, Dominik, mi spieval, smiali sme sa, och, fakt som mala super náladu. Dávala som si klobúky, robila som somariny a keď som si dala šiltovku (Monster), Dominik onemel. Nevedela som, že čo je, no potom povedal, že chce tú šiltovku, bolo to milé, lebo tak zostal ticho a tak ju prosil. Zrazu nemá so mnou problém sa ani stretnúť!

Urobiť si výlet do NR niekam do botanickej záhrady alebo neviem kde, s jej otcom, bratom a hlavne s ŇOU! ♥
Spoznám ocinka, brata, tomu dám šiltovku a s mojom ľúbenou by som si užívala spoločné chvíle. Pfff, že súkromie, ja ho nepotrebujem, veď nič také nebudeme robiť. A čo jej dám pusu tak ocinkovi nevadí, rada by som si užila taký super deň s nimi, myslím, že by nás to ešte viac spojilo.

Ách, chcem byť už s nimi, chcem si užiť skvelý deň hlavne s ňou ale tak celkovo.

Ľúbim juuuu

 Blog
Komentuj
 fotka
bangbangboom  18. 3. 2013 12:06
mmmmm botanicka zahrada v nr tam sa daju najst fajn zakutia
 fotka
nikola1071  18. 3. 2013 17:14
nebój ja to tam preskúmam a nejaké to zákutie tam snáď nájdem
Napíš svoj komentár