Normálne mám dnes taký bujný deň, že neviem čo robiť a neviem ako zareagovať.
Celú noc som poriadne nespala, vďaka tomu, že som sa hrala na krmivo pre komára (nehrala, ja som ním aj bola). Zabudla som si vypnúť budík, ktorý bol (ako inak), nadstavený na 6:10, čiže mi to parádne zvonilo. O 9:00 som vstala a urobila budíček sestre = hudba na plno a ide sa.
Nie tak dávno, sa zjavila v mojom živote jedna baba menom Timča, ktorá sa mi páči. No nie je to všetko, keď že má priateľa a pod. Od rána som a ňou písala. 10:10 mi volala, ja som sa akurát obliekala do obchodu, tak sme chvíľu pokecali. Začal sa mi krásny deň.
Uvarené bolo už 11:30 už som len dorábala pagáčiky. V tom mi napísal kamarát ako sa mám a písali sme si ako vždy. Spýtal sa ma či by sme si niekam nevyrazili. Kedysi som ho chcela, nie, že by som ho teraz nechcela, no nie je to ono keďže poznám Timču. Chcel ma zobrať na výlet, ja som mu navrhla súťaž, kde bola Timi. No keď že pil pivo tak šoférovať nemohol.
Potom sa dovalila moja kamarátka. Mám ju veľmi rada, no aby u mňa presedela pár hodín bez toho, že by sme sa nejako extra rozprávali, nie je zrovna na mňa. Vytlačila som jej čo potrebovala a išla domov.
Celý deň riešim dilemu s kamarátom a Timeou, lebo fakt neviem čo robiť. Som na nervy hľadám si brigádu a dnes sa mi veľmi toho nedarí. Jedna osôbka mi depkárči a neviem ako pomôcť.
Už som sa išla z tohto zblázniť tak som to povedala tatovi a ten sa začal smiať. Povedal mi, že som ako špongia, lebo zbieram okolo seba všetku energiu bez ohľadu na to či je pozitívna alebo negatívna a vraj ju premieňam na pozitívnu. Vôbec si to neuvedomujem, no asi začnem písať pravidelne nejaké udalosti z môjho dňa, inak nič moc.

Pekný večer!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár