Od nedele zažívame ťažké dni. Sestra býva s mamou a rozhodla sa ísť sem (už roku 2009), no netrúfala si to povedať. Má 12r. ale je silná, veľmi silná.

Ja som sa pohádala s babkou a mame som tiež napísala čo si myslím o nej a o všetkom, aj keď stále to nebolo všetko. Tá sa so mnou nebaví, má 39r. ale nechová sa tak. Lebo na jednu normálnu správu nevie odpovedať, navyše si ma vymazala alebo blokla a nazvala ma p***u (úplná logika). Sestra sa to pokúsila vzdať už včera, pretože ju niekto, "mama", citovo vydiera. Vraj keď odíde, nechce ju už v živote vidieť a preto sa moja sestra uťahuje pred odchodom aj keď to chce. Nečudujem sa jej. Ja tam nechodím už dva roky (fakt minimálne). Ak som tam aj bola, necítila som sa dobre, to čo ja som zažívala (ani nie z časti), keď som tam bola, ona zažíva denne. Prečo jej v tom bráni, ak to chce sestra? Láska? Silno pochybujem, tak ako sa vykašlala na mňa, teda skôr ja na ňu, na ich nový "domov". A škola, k tomu sa nevyjadrujem.

A prečo vlastne toto píšem? Potrebujem sa s tým podeliť, možno niekto zažíva niečo podobné.

Ja už ani moju mamu nepovažujem za mamu, skôr vnímam mamu kamarátky ako svoju. Bolelo to, už to prebolelo, veď je to predsa pár rokov, čo s ňou nebývam a som tomu rada a veľmi. Moje názory by vlastne pri nej ani neboli názory, isto by ma nepustila do kuchyne uvariť niečo, napriek tomu, že ma to baví a že to mám aj v odbore (hotelová akadémia). Keby som tam, nepodporovala by ma v takej škole akú si vyberiem, lebo "hotelka" je drahá.

Tento príbeh je na dlhú dobu, stačí, ak ste pochopili to hlavné. Potrebovala som to dostať von zo seba a tiež by som rada vedela aj Vaše názory, ako to beriete Vy?

PS: Ak chceš podrobnejší popis, napíš TS. Budem rada, keby hodíš svoj koment.

Ďakujem!

 Blog
Komentuj
 fotka
hotaru  24. 7. 2013 13:23
wow no, nezávidím ti rozhodne...ale som rada, že si sa cez to preniesla



You don’t ever have to feel guilty about removing toxic people from your life. It doesn’t matter whether someone is a relative, romantic interest, employer, childhood friend, or a new acquaintance — you don’t have to make room for people who cause you pain or make you feel small. It’s one thing if a person owns up to their behavior and makes an effort to change. But if a person disregards your feelings, ignores your boundaries, and continues to treat you in a harmful way, they need to go.
 fotka
nikola1071  24. 7. 2013 14:16
Ďakujem, no vlastne musím, snažím sa to neriešiť. Presne, nepotrebujem v živote takých ľudí.
Napíš svoj komentár