V košiciach som nebol dobre 2 mesiace.
V antikvariate sucho,chladno a nič pre mna.
Cigu som si strčil do vrecka belasej košeli,vyhýbal sa chodcom.
Chalan mi podal letáčik ktorý som okamžite zahodil,ale podakoval som.V Phante bolo teplo,rozopol som si horny gombík a hladal.Dadaizmus,Schiele,komixi nič nové,fantasty scifi knižnička...
Asi 17 ročná bledá dievčina v činanoch,čiernych šortkách,v čiernom ovysnutom tričku ,vystrkovala čierne ramienka od podprsenky,schádzala schodami,krátky energicky strih s dlhou ofinou,a ja som mal nutkanie jej povedat ze ma nadherne vlasy.Stihla,jemne ramená a maličky guľatý nos.Nemam problem prihovárat sa dievčatam..ale dnes to bolo ine.Prenasledoval som ju,jemne chytal knižky ako ona.Poznal som tie knihy..mohol som len tak skočit medzi regáliky,a pozdravit sa jej.povedat jej..milo a roztomilo ako to dokazem ked sa snazim ....mas velmi pekne vlasy...tamto by som nečtal čim dlhší stephen King tým lepši ,...akokolvek by to skoncilo...a mozno by to bola moja posledna veta..tejto konverzacie,...neaml by som výčitky ake mam teraz..to dievča chcem este stretnut.nahodne. ...dojebal som to.
Šupol som sa do tiena stlpu,a zapalil si camelku.Čakal som a čakal..pokym som si neuvedomil ze phanta Rhei ma aj druhý východ.

Nájdi si ma.

A usmej sa na mna.

Znovu.

 Blog
Komentuj
 fotka
parplyy  30. 5. 2011 17:43
Zvláštne že práve v Pantha Rei sa udeju taketo veci...

Aj mne sa toto už raz stalo...

Ale nie ja som sa prihovarala
 fotka
otvoreneokno  30. 5. 2011 17:49
Teším sa na svoju letnú brigádu v Panta Rhei!
 fotka
weruska2013  30. 5. 2011 19:36
krásne krásne
 fotka
borovy  17. 3. 2014 13:57
nabuduce nečakaj
Napíš svoj komentár