Konečne je vo vzduchu trochu uvolnenia, prišli sviatky a môj mozog sa vypína, celé telo ide len na 30%, spomaľuje sa metabolizmus, tep, rýchlosť dýchania. Vyšiel som si vonku zapáliť zo tri cigaretky a skontrolovať, čo sa deje. Nič sa nezmenilo, ľudstvo je stále na tom istom bode akurát mladé dievčatá v sukniach nechávajú vetrík sa pohrávať z ich močovými cestami. Sukne sú naozaj vhodné do takéhoto počasia kde nevieš či vietor prší alebo dážď fúka.

Každopádne umyl som chodbu a schody, pijem čaj a kávu, žeriem, spím, píšem si denník a čítam sme.sk, lebo každý poriadny intelektuál číta sme.sk. Keď už ste na vyššej úrovni čítate .týždeň, ale nie každý tomu rozumie. Popri tomto všetkom môj mozog začína produkovať naozaj vážne informácie a komploty vedomia. Preto chcem spísať všetky podvedomé nápady, ktoré sa vo mne schovávajú a nechať to na analýzu hodnotiacich. Možno to bude ANALýza vzhľadom na hejterov o ktorých nám s radosťou porozpráva Horian, ale nechám to na náhodu.

1.
Prvým nápadom je ísť do lesa na tri dni s jedným človekom, chodiť hore dole a niekde sa aj dostať. Tento nápad vznikol tak, že som čítal knihu od Júliusa Satinského expedície, ktorá v podstate posrala moju národnú mienku a osobné hodnoty vzhľadom k tomuto národu. Prečo? Rozprával sa tam s jedným partizánov, kedže tá expedícia bola v roku 1973, a on hovoril o tom ako partizáni vlastne celú vojnu sedeli v najmenších a najstratenejších dedinách v krčme a ožierali sa. Keď prišli Nemci, do krčmy vbehol chlapec oznámil im to, tak zobrali guľomety, stále ožratý, a postrieľali ich 1800. Neviem či to mám teraz brať ako tradíciu alkoholu v našich domácnostiach a národe alebo ako totálnu chujovinu.

2.
Ďalším nápadom bolo obliecť sa do starého a špinavého oblečenia a prenasledovať uprostred noci ľudí, tak aby si to všimli a potom sa na nich rozbehnúť. Oni by utekali a ja by som sa smial a smial a smial a smial. Takýto zážitok by mal podľa mňa mať každý. K tomuto nápadu sa spája aj to, žeby som chcel niekoho odpočúvať. Nehovorím o osobných údajoch, ale dať im plošticu na WC, alebo rovno kameru a zverejniť to na internete. Takto serie premiér Fico. Nerobil by som to slušným ľudom, ale Fico by si to zaslúžil.

3.
Tretí nápad nie je asi fyzicky možný, ale napíšem ho. Chcel by som vyliezť na Mount Everest a rogalom sa spustiť na najbližší štít. Poprípade zo seba vypustiť ranný čaj na prírodu, ako to robia kamzíky alebo také zvieratá a byť 100% zžitý s prírodou. Ako sa hovorí Načural pípl.

A žili šťastne kým nepomreli. (neviem ako mám zakončiť tento blog)

 Úvaha
Komentuj
 fotka
biancadetolle  17. 4. 2014 23:12
ale ten zvuk hovna toho ch*** som stale nezačula
 fotka
montanalegal  19. 4. 2014 11:42
Ani ma nehne!

(nemal by som si najpr prečítať tie blogy, až potom dávať komenty?) HeheD
Napíš svoj komentár