Nechápem to. Niekde nastala systémová chyba. Ach koľko veľkých učiteľov, prorokov a múdrych hláv chodilo po tejto zemi a vám to stále len jebe na hlavu. Možno si poviete, ale tento debilko si nasral do huby týmto článkom. Je mi to jedno niekto to povedať musel. Hlavná téma tohto článku je, že nenávidím dve skupiny ľudí. Netolerantných fanatikov a netolerantných fanatikov. Ešte som zabudol jebnutých netolerantných fanatikov s prístupom na internet. Prečo?

Začnime pekne po poriadku, každý vie čo sa deje na slovenskom internete. Dva tábory, kresťanský a homosexuálny. Potom vo svete vegetariáni, mäsožravci, sú tu aj moslimovia a židia. Nezabudnime na budhistov a ľudí s tými ezoterickými vecami. Koľko ľudí, toľko chutí. Každé jedno učenie vedie k tolerancii a láske a čo vidíme namiesto toho? Čo ti jebe. Načo sú na svete vôbec povolené komentáre pod články. Tie internetové diskusie o hovne, kde nikdy nikoho o ničom nepresvedčíš aj keby že to tam napíše sám Budha, Pán Boh alebo Lenin Krevic zo svojou sesternicou, autistkou na bicykli. Človek sa tam naserie, urazia ho a obidve strany sa skrývajú za lásku a toleranciu. Môžeš byť vegetarián, každý deň cvičiť s dalajlámom jógu, potom meditovať a spojiť sa s vesmírom alebo môžeš chodiť každý deň do kostola, v piatok nejesť nič, modliť sa tri hodiny denne a chodiť na obed s farárom, ale ak dakoho hejtuješ urážaš a zhadzuješ jeho náboženstvo, ideológiu nič si nepochopil a si kokot. Jebnutý, retardovaný pičusko, čo ho jebal mastodont do riti. Povedal by ste, že nečítaj internetové debaty, ale to je príliš veľké pokušenie.

Ja nejem mäso a kto áno je bezcitný kokot a mu to poviem. Nechápem ako to môžte zvieratá majú city. Alebo všetkým rovnosť, som anarchista, ktorý bojuje za ľudské práva, ale keď ide o cirkev každý deň ich musím odjebať, aký sú kokoti a že sú narušený. Všetkých máme milovať, tak povedal Boh, ale keď niekto nechodí do kostola, alebo jeho dcéra ma nemanželské dieťa, budem sa na neho škaredo pozerať a ohovárať. Po internete sú hnusné obrázky na židov, katolíkov, homosexuálov, rómov. Prečo? Prečo? Ja to nechápem.

Môžeš uctievať aj plastové lyžičky a pchať si ich do oka, potom ako ti ich okakala skupina bezdomovcov a mám ťa v piči, len nejeb do ľudí a pochop keď niekto verí v niečo iné. Zdieľajme preboha medzi sebou lásku a nie nenávisť. Tolerujem hocikoho, daj si trebárs aj dva penisy prišiť a namiesto bradavky vagínu, ale nepičuj do ostatných, že majú otrasné presvedčenie. Koľko ľudí toľko chutí. Netolerantný ľudia, nemajú právo na toleranciu, len na zmenu a poučenie a facku od života. A áno hejtujem, kto vám to povie keď nie anonym.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
thrwtchr  9. 1. 2015 00:21


 fotka
kolieskonavoze  9. 1. 2015 12:23
som kresťanka, ale kvôli tvojmu článku som vymazala blog, čo som práve napísala. myslím, že by to bolo iba o tom, čo si ty teraz kritizoval.
 fotka
ps102  9. 1. 2015 12:29
To s tým mastodontom bolo dobré
Pripájam ilustráciu aby si to ostatní vedeli lepšie predstaviť


Napíš svoj komentár