Myslím, že by som si mal začať zapisovať svoje sny. Zároveň sa chcem s vami podeliť o výplody mojej fantázie a unaveného mozgu. Kto vie aké chemické procesy tam počas spánku prebiehajú a na akej úrovni je vtedy moje podvedomie. Ale musím uznať, že tie obrazy a seriály, ktoré vytvára ma naozaj bavia. Čo to bolo dnes?

Som americký pilot počas druhej svetovej vojny a prelietam nad obrovským štadiónom, plným nacistických pohlavárov. Som rebel od kosti, tak vytiahnem svoj cikací úd a začnem na všetkých kapitánov, politikov a ich manželky močiť. Vtedy mi asi nenapadlo, že ma zostrelia. Stalo sa a ja som dopadol v nejakom, lese, kde všetko bolo oranžovo-žlté. Začali ma hľadať a tak som sa skryl do chaty, kde sa už ukrývala nejaká žena. Skočil som do nejakej diery pri dverách a zakryl sa paplónmi. Nenašli nás, ale škoda, že sme s tej diery vyšli trocha skôr. Všade naokolo boli ešte nacisti a tak som sa rýchlo obliekol do nejakých starých a teplých vecí a začali sme pred nimi utekať. V tom sa tam objavili tanky, ktoré po nás začali strieľať.

Vtedy v mojom mozgu nastala transformácia a ja som sa v tých istých šatách ocitol uprostred zombie apokalypsy. Čo je perfektné, lebo ako každý správny nerd, to chcem zažiť. Lenže, to bola strašná hovadina, lebo sme nemali zbrane a len sme pred tými zombíkmi utekali. Tak by to aj reálne asi vyzeralo, kedže ja neviem skade by som mal zbrane, keby sa to naozaj stalo. Nemal som ani jedlo a málo oblečenia a všade kde sme prišli, tam nás objavili nejaký ďalší zombíci. Zombie apokalypsa nebola príjemná. Stále som liezol z nejakého okna aby som im unikol a pritom sa bojím výšok.

Výsledok týchto snov? Už nemôžem utekať pred mojimi problémami a musím im začať čeliť.

 Denník
Komentuj
 fotka
zajkousko  28. 1. 2015 14:32
 fotka
t4pk4  29. 1. 2015 17:36
héj prvý človek ktorý má bláznivejšie sny ako ja
 fotka
klidopido  30. 1. 2015 09:43
Dobré sny, toto sa mi poľubuje. A aspoň nie som jediný, ktorému sa sny "normálne" "hýbu", ach niektorí si myslia, že sny sú relatívne statické obrazy... né... ja ich mám veľmi lucidné.
Napíš svoj komentár