N: Prijemný podvečer vám prajem, milá distingvovaná spoločnosť birdzovská, nevšedná. Dnes máme v našom rádiu hosťa, a to práve Hortenziu, s ktorou sa budeme baviť na tému " Ta to co uz ty robíš semnu ! ". Vitajte Hortenzia, prosím nehýbte s tým mikrofónom.. Predstavte sa nám v krátkosti.
O: Ta ja volám Hoztenzia, ta aľe volajú ma Horty a sem-tam aj Hurky. Čo o sebe... no mám rada sa, a veľa ľúbim hrať sa...sa hrať. Si vyberte vy. Ta a ak chcete, tak sa pohrám aj s váma, ujo. Ja vážne ľúbim sa hrať.
N: Áno, ďakujem za informácie, ktoré posunuli našu debatu rozhodne ďalej. Smiem sa vás priamo spýtať, bez nejakých okolkov.. že vám to dobre jebe, či len jebe ? Pretože solídne vás asi nejakým mechom po hlave jebnem. A hrať sa môžme kľudne, ale to až po 10tej milá Hurka.
O: Ta som rada, že som vám pomohla. Aľe to máš starú konskú že kedy sa pohráme! Ja sa často hrám aj s chlopcámi z dediny a nikdáj si nevymedzujú hodinu. To ľen títo mestskí páni sa nejakí dôležití!
N: Opäť sa drzo spýtam, s kým sa hráte radšej ? Či s mladými chlapcami veselými, bezstarostnými, nedôležitými, a či so staršími pánmi nechutnými zvrhlými ?
O: Ta ja mám rada takých veselých pánov každýho veku. Aj tak nakoniec všetci zvučne kričia že: "Ta to co uz ty robíš semnu!" Aľe nie že by sa sťažovali. Neni na čo. Šak ja mám pevné prsá, dlhé nohe, šecko jak má byť!
N: Takže vám to je doradu úplne jedno, ak tomu správne rozumiem. Nebojíte sa rečí ľudí, ktorí by vás mohli nazývať kurvou ?
O: Aľe jaká kurva, jaká kurva, prosím vás?? S takými rečami ľudia už dávno prestali. To ľebo pán farár mal takú kázeň peknú, že neni kurva ako kurva, aj to tak povedal pekne, nežne, a ľudia sa jeho prívetivých slov veľmo držia. Pán farár je veľmo dobrý človek. Taký hravý.
N: Takže vy ste pri všetkej nepočestnosti aj veriaca ? Nevídané.
Joj on tiež je typ človeka silno hravého, to situáciu samozrejme trošku mení.
O: Čo by som neverila.. ta ja verím veľo veciam. Že veveričky sa na paši pasú, že lasice chrápu so srnkáma.. ja kadejakým hovadinám uverím ujo, šak čoby nie. Aj pánovi farárovi za horalku všetko uverím.
N: Len tak mimo témy, smiem vedieť meno farára ( vytáča políciu). Ale vlastne poďme radšej naspäť k téme, kedy sa my ideme zahrať konečne, nechce sa mi tu len s vami debatiť !!!
O: Keď mi dáte horalku, ujo.
N: Aj zo 2, milá Hurka moja. ( drží za stehno ). Tak milí, toto je pre dnešný deň všetko ( aspoň pre vás). Prajem príjemný nikým a ničím nerušený deň ako sa na spravných kokotov patrí!!! Au revoir !
O: Ja som neni Hurka ty kokot starý! Ja som Hurky!
N: Máš piči hurky!
O: Nemám boha!
N: No dobre dobre, tak pokračujeme.
Okay táákže sme už s5. Bohužial, času bolo málo a nebolo to bohviečo, takže ideme pokračovať v rozhovore.
Milá Hurky, ako sa cítite ?
O: Po tomto? Veľmi biedne. Neviem, či to do oslavy svojich 13-tich narodenín vôbec rozdýcham. A tá bude už čoskoro. Ta ja musím byť čulá vtedy! Prídu chlopci!
N: Takže pocit sklamania ? To je mi ľúto, ale mám dostatočne piči. A je nejaký špeciálny chlopec, na ktorého sa fyzicky tešíte najviac ?
O: Vy mi vykáte, ujo? (pičus impotentný, pomyslí si). Ta aľe vlastne ani nie, ja si veľmo nepreberám, čo stojí, s tým sa hrám.
N: Aha mno v tom prípade, sa určite máte na čo tešiť, keďže chlapcom stojí vždy keď treba, a ak je na blízku takáto osoba ako vy tak rozhodne je o zábavu pre chlapcov postarané, a áno, vykám vám, aj keď neviem prečo, lebo ste obyčajná kurva, TY KURVA !!! Aby si vedela!
O: My sme sa nerozprávali o šachu?
N: Ja som bol doteraz v tom, že o pexese. Ale budiž.
O: To každá mladá deva, kerá hrá pexeso je KURVA? Potom každý chlop, kerý moderuje v nejakom blbom rádiu je KOKOT!
N: No prepáčte, ale takto to ďalej nepôjde, áno lebo vaše pexeso je trošičku iná liga !!!
O: Lebo je s obrázkami?
N: Obrázky sú cudné !!! Vy to inak obrázkami nazývate, vy si už.. ale viete čo, páľte dopiči už, šak toto nejde!!!
O: Pokazil sa vám mikrofón či jak?
N: Som ho rozchrúmal už od hnevu. Prosím odíďte, odíďte, vy bzdocha primitívska !!! ( ale inak vás lúbim, to viete dúfam )
O: No šak po takej partičke šachu sa ani nečudujem!

P.S.: Máš piči hurky !!!

 Blog
Komentuj
 fotka
orfea2  19. 5. 2010 22:02
som vedela, že dáš P.S. a máš piči



joooj ty hovado nekultúrne! kto to kedy videl pozvať si niekoho do rádia a potom mu vynadať do kuriev??

chudák Hortenzia, sa musela cítiť ako posledná piča
 fotka
n0win0u  19. 5. 2010 22:06
@orfea2 sak ale pexeso ? ozaj ? to uz kde sme ?
 fotka
orfea2  19. 5. 2010 22:12
šak doma, nie? teda aspoň ja som doma



ba, pexeso. šak to ti je fajná hra
 fotka
n0win0u  19. 5. 2010 22:15
myslim, ze tieto nase psychoblogy cita iba @majuri
 fotka
orfea2  19. 5. 2010 22:18
ako vieš?
 fotka
n0win0u  19. 5. 2010 22:22
@orfea2 ved to predtym citalo malo ludi ? ci vela ?
 fotka
johnysheek  19. 5. 2010 22:23
@n0win0u no dovoľ.. už nebudem
 fotka
n0win0u  19. 5. 2010 22:25
@johnysheek ach ! prepac janosik, ale tieto veci su,no ved sam vidis akeho charakteru, kazdopadne ide o recesiu a mozno aj pobavia
 fotka
johnysheek  19. 5. 2010 22:27
to bola reakcia na tvoj komentar nie na blog
10 
 fotka
orfea2  19. 5. 2010 22:39
jasné že málo
11 
 fotka
orfea2  9. 5. 2011 19:10
TOTO som včera našla v počítači a slabo som sa smiala, akí sme jebnutí aj to s tými diviakmi
Napíš svoj komentár