Mytickaentita
27-ročná žena, emo, katolíčka
najnedávnejšie lognutie
dnes 19:37
592 dní na BIRDZi
regnutá od 16. februára 2025
question (lebo robím všetko preto, aby som sa nemusela venovať španine): cítili ste sa čudne, keď ste zistili, že váš ex mal svadbu? alebo ako ste sa cítili? mali ste to v pixi? :3
18 komentov
4
Ja som sa dozvedela az ked sa rozvadzal, ze bol vobec zenaty nemala som ziadne pocity uz
5
zenili sa dvaja z troch, u jedneho som nemala ziadne pocity, u druheho najprv chvilu ano, ale to skor smerom k tej zene, ze ako si ho mohla preboha vziat. ked si na to spomeniem, stale mam ten pocit, ale samozrejme mi je to uz ultra jedno, ja som stastne zadana a ona raz pochopi koho si vzala
10
11
Ja by som mu to priala. Aj môj ex mi k svadbe pogratuloval. Niekde nevyšlo, inde spojilo, veď je to krásne. Berte sa a majte krásne rodiny!!
12
Jediná moja vážna známosť pred mojou manželkou ešte asi svadbu nemala, divne by mi to asi neprišlo, niesme spolu už 9 rokov, nemáme takmer žiadny kontakt, prakticky je to pre mňa už cudzí človek
14
asi trochu hej. nie, ze by ma to nejak znicilo, ale nejaku emociu by to vo mne vyvolalo.
so vsetkymi svojimi vaznejsmi ex mam luxusne vztahy, casto sa navstevujeme, kecame, piseme si atd cize tak. lebo ja na rozdiel od @bebekex zas nvm pochopit, preco by niekto palil mosty.
je to hlupost. uz s kym inym udrziavat kontakty ked nie s niekym, koho ste lubili?
ked vas ten clovek nezaujima, tak to potom nebola real laska. lebo skutocne city sa nedaju vypnut len tak, mali by tliet aj po rokoch
so vsetkymi svojimi vaznejsmi ex mam luxusne vztahy, casto sa navstevujeme, kecame, piseme si atd cize tak. lebo ja na rozdiel od @bebekex zas nvm pochopit, preco by niekto palil mosty.
je to hlupost. uz s kym inym udrziavat kontakty ked nie s niekym, koho ste lubili?
ked vas ten clovek nezaujima, tak to potom nebola real laska. lebo skutocne city sa nedaju vypnut len tak, mali by tliet aj po rokoch
15
16
@tequila @14 nemozu byt vsetci taki dokonali ako ty a stretavat len normalnych ludi. Kazdy min.raz za zivot stretol niekoho toxic. Ty nie?
A niekto na to pride az o par rokov, s takym potom nechces zostat v kontakte
A niekto na to pride az o par rokov, s takym potom nechces zostat v kontakte
17
@redpanda @16 ano, to mas pravdu ked sa z tych ludi vykluju kkti tak potom prec s nimi. vdaka za upozornenie, o to viac som vdacny za svoje zeny
18
teraz som si realne uvedomil, ake mam stastie na ludi, ze mi ani nenapadlo, ze by niekto po rozchode mohol byt zly

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: najkrajšia časť roka začala < 3 a aj keď som sa zobudila s...
- 2 Batman: Fakt mi ostalo smutno, po sprave ze ta ziacka zo Staskova podlahla zraneniam...
- 1 Mytickaentita: najkrajšia časť roka začala < 3 a aj keď som sa zobudila s...
- 2 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš, som si istý, že ty si ten, ktorý dokáže ľudom...
- 3 Nicmanenapada: youtu.be/gSwZU7TKqBc...
- 4 Batman: Fakt mi ostalo smutno, po sprave ze ta ziacka zo Staskova podlahla zraneniam...
- 1 Mytickaentita: question (lebo robím všetko preto, aby som sa nemusela venovať španine): cítili ste...
- 2 3kratadost: Neviem, co mam robit so svojou formou ; ( Ked chcem byt...
- 3 Mytickaentita: moja učiteľka španielčiny bude predmetom mojej najbližšej terapie < 3
- 4 Tulipanoo: Dohodli sme sa s tetou psychiatrickou ze o 3 mesiace zacnem vysadzat antidepresiva ...
- 5 Domek: Moju obľúbenú budovu pravdepodobne idú zbúrať! Neviem sa s tým zmieriť. Nemám rada zmeny!...
- 6 Mytickaentita: najkrajšia časť roka začala < 3 a aj keď som sa zobudila s...
- 7 Cltr0n: Tak nám odvolali Tarabu
- 8 Patrixo: “Hurá! Hurá! Korán!” - moj syn ked prideme do spolocnosti
- 9 _teal: youtu.be/6xJG5oiZfgE...
- 10 Nahodnyokoloiduci1: Prosím ťa Ježiš, v teba ja verím, že ma ochrániš od zlého.
môj názor: ja by som to mala pixi