V izbe bola tma, tupá neosvetlená nočná tma. Strešné okno malo na programe hviezdnu oblohu bez mráčika a mesačného svetla. Tma vypĺňala celučičkú izbu až na dva neveľké pohyblivé biele miesta. Dve nahé telá.
Po zemi ležalo množstvo oblečenia, ktoré osídlilo podlahu po agresívnom oddelení od pôvodného majiteľa. Izba bola chladná a tichá, až na nežné vzdychanie vychádzajúce z dvoch párov pľúc.
Na posteli, v blízkosti dostatočnej na výmenu tepla, sa z dvoch bledých tiel odrážalo to žiadne svetlo prítomné v miestnosti a jemne zdôrazňovalo pot stekajúci po ich rozhorúčavených telách. Para stúpala z kože súsošia údov.
Jej zavreté oči a pevne zovreté zápästia, ktoré zvierali plachtu zakrývajúcu nanajvýš polovicu postele, sa pomaly a veľmi rytmicky hýbali dopredu a dozadu. Jeho panva pevne priľnutá k tej jej vytvárala spojovací akord tohto rytmu. Napnuté brušné svaly a ruky pevne zvierajúce bedrové kosti. Jeho privreté oči a plytké dýchanie ústami udávalo rytmus ako dirigent udáva rytmus orchestru. Ruky prešli po jej horúcom tele a bedrá vystriedalo brucho a brucho prsia. Zovrel jej pevné prsia v obidvoch rukách a nežne prešiel prstami v medzere medzi nimi. Dlane zvedavo zakrúžili okolo bradaviek a bokom hrudníka pevne zastali na lopatkách. Pevne ju pritiahol k sebe a veľmi razantne pritlačil svoju hrdosť do jej lona. Povolil a znova zaútočil, vrhol sa na ňu ako sa sokol vrhá na nevinného zajaca.
Jej voľné brucho zrazu vystriedal silný kŕč spojený s výdychom a jemným stonaním. Prirazil sa k nej silnejšie. Ston zosilnel a jej biele zuby zasvietili v tme ako ich zaťala do svojej spodnej pery. Spotené telá sa treli o seba a menili polohy. Prirazil ešte silnejšie. Jej oči a ústa sa naraz otvorili a päste povolili, brucho sa naplo a z hrdla jej vyšiel napoly krik napoly ston. Po intenzívnych okamihoch celé telo ochablo. Pohol s panvou ešte zopár krát a rukou prešiel po nahom tele, ktoré pod ním horelo.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
hereiam  1. 1. 2014 22:08
a ty si biancin bratranec či čo?
 fotka
mrmaxwell  1. 1. 2014 22:18
Mám 5 sesterníc. Žiadna Bianca.
 fotka
goldfish  9. 6. 2014 22:32
myslím, že erotické poviedky by ti šli najviac
 fotka
natyfuckingo  9. 6. 2014 22:39
@hereiam toto neporovnavaj s biancou :letim:
 fotka
matwejo  9. 6. 2014 22:46
je to prilis "prečančané", na mna vela prirovnani, metafor, metonym a kadejakych "okrasnych" slov, pr. mien a spojeni
 fotka
mrmaxwell  12. 6. 2014 14:56
@matwejo máš úplnú pravdu a je to tým, že som sa o to snažil
Napíš svoj komentár