„Job is yours, as soon as we get your PVG you can start.“ ……. Fuck.


Prečo ? Lebo som tu ešte dajme tomu štyri týždne, začať pracovať môžem najskôr za 2 a tým pádom prichádzam o možnosť vykryť nájom, letenku a živobytie.

Padá na mňa útlm a zlá nálada. Svalstvo šije ma rozbolí akoby sa doň pazúrmi zadrapila obrovská čajka, hlava ma rozbolí akoby mi do nej tá istá čajka škriekala. Takúto reakciu som teda nečakal. Tak reakciu zamestnávateľa ako reakciu môjho tela.

Toto asi nie sú pocity človeka, ktorý odchádza z úspešného interview a predsa odchádzam z interview a bolo úspešné. Minor step down, we will figure it out.

Hovorím si.

Filip je veľmi dramatický, keď príde na sklamanie. Úspešnosť 100% na pohovoroch. Skvelé. Máš prácu, o dva týždne. Nemáš kde pracovať najbližšie 2 týždne, čo urobíš ?

Trocha zlomený (že trocha, haha) kráčam domov. Rozhodol som sa kráčať, treba šetriť, nemám prácu. Znova tá dráma. Je to viac ako hodina. Aspoň je po ceste obchod, kde majú tie obrovské balenia Skittles, zaslúžim si ho, úspešné interview. Doma za stolom kontrolujem emaily a otváram megapack fialového koncentrátu diabetu a spomínam si na nejaké šetrenie. Som unavený, prečo som tak unavený ? Je sklamanie to isté ako únava ? Lebo rozhodne tak na mňa vplýva, také hlúpe telo. Najhlúpejšie na tom všetkom je to, že svet sa nerúca a polovicu z mojich problémov vyrieši káva. Keby tak riešila všetky. Otvoril by som si kávovníkovú plantáž. Žúžo, to by som bral.

Filip, keď si smutný, sklamaný alebo nevieš čo so sebou, pozri si galériu svojich obľúbených obrázkov.

„Decide what you want.“

„Write that shit down.“

„Make a fucking plan.“

„Work on it.“

„Every.“

„Single.“

„Day.“

A nenadávaj na motivačnú literatúru!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
method  4. 12. 2015 21:26
Screenshot
Napíš svoj komentár