Ak toto práve teraz počúvate, tak som s najväčšou pravdepodobnosťou už mŕtvy a vy ste teraz na mojom pohrebe a nejaká dobrá duša našla tento odkaz a teraz vám ho tu všetkým reprodukuje. No a keď ste sa tu už všetci takto pekne zišli, tak by som vám chcel každému niečo odkázať. Vopred sa ospravedlňujem, ak niekoho zabudnem. Ale keby si mal/a pocit, že mám niečo odkázať aj tebe, tak sťažnosti, nápady a pripomienky poprosím potom u svätého Petra.

Mami, musím začať tebou. Inak by si sa na mňa asi hnevala po zbytok života. Toho tvojho samozrejme. Síce už asi teraz si na mňa dosť nasratá. Neviem, čo chceš počuť. Pozri to auto ma fakt mrzí, ale ten zajac mi fakt vletel pod kolesá... preboha, veď je to len nárazník. Kľudne mi do cesty mohla vletieť tá srna, čo som ju stretal po ceste a mohlo to dopadnúť oveľa horšie.

Ešte by som sa ti chcel ospravedlniť, že som nespravil školu a že som sa na to v podstate vysral. Pozri, nie pre každého je miesto tam hore a nie každý môže a chce byť lekárom. Ja viem, že si pre mňa chcela len dobre, ale toto bolo na mňa proste priveľa. Týmto končím a nemienim sa o tom s tebou už viac baviť.

Otče, to so školou platí aj pre teba, aby si vedel. Je mi to ľúto. Sklamal som...

Bratovi. Adam, no a teraz vidíš ako sa to nemá robiť. Dúfam, že tu ležiac v rakve som ti konečne dosť odstrašujúcim príkladom. Takže od teraz sa začneš konečne poriadne učiť a budeš robiť radosť rodičom. Ak ti môžem dať radu, tak čo najrýchlejšie prestaň s Ligou(League of Legends) a ostatnými závislackými hrami. Radšej si nájdi konečne kamošov, s ktorými ťa nespája Skype, Minecraft a podobné sračky. Ja viem, že radosť keď dáš PENTAKILL!!! je neopísateľná, no ani taký first blood nie je zlý... If you know what I mean.

Dedo, pre teba platí to, čo pre mamu a takisto sa o tom už nemienim viac baviť!

Babi, fakt sorry, ale podľa mňa si pokrytec. A stavím sa, že si práve zdvihla hlavu plnú smútku a práve sa ťa zmocňuje hnev, ako som mohol niečo také povedať a ešte k tomu aj takto verejne

Stará mama. Nebuď smutná, teraz je mi lepšie(ak mi vôbec nejako je . A aby si vedela, stále si tá najlepšia kuchárka, akú som kedy zažil. Pozdravím od teba deda

Teta, ty vieš, že si stále moja najobľúbenejšia teta a takisto vieš, že to nie je tým, že si moja jediná teta

Mix, ako môj najlepší bratranec máš za úlohu, aby sa toto dostalo na môj pohreb. Diky.

Strýko, neuraz sa, ale všetci vieme, že si príklad toho, ako sa to nerobí. A takisto vieme, že ja to mám v krvi tiež. Obidvaja, ty aj dedo ste toho svedkami, ktorí to pociťujú na vlastnej koži. Len som nechcel dopadnúť ako ty(keďže sa to zhoršuje z generácie na generáciu).

Myslím, že teraz už môžme prejsť k nerodine.

Patkane, vy viete, kto každý to ste a viete, že mi budete chýbať, aj keď som s vami v poslednej dobe netrávil skoro žiaden čas, ale niektorým z vás by som chcel odkázať aj niečo osobne.
Jajco, lepšieho suseda a kamaráta na detstvo a dospievanie som si nemohol priať... maš na hlave patkaň
Miro, prestaň už konečne emáčiť... alebo skončíš ako ja
Denis, nájdi si už holku.

Mojej prvej láske, vidíme sa pekle zlatko

Mojej druhej láske, aj my sa vidíme v pekle... len tak mimochodom, keď už budeme tam budeme, môžme to skúsiť v trojke s osobou spomenutou nad tebou?

SOMO(internát), prestaňte piť a učte sa... no dobre, piť nemusíte prestať, ale hlavne sa učte.

4.D, až na niektoré výnimky som vás fakt mal rád.

Dúfam, že som spomenul každého, kto chcel odo mňa ešte niečo počuť. Ešte rozmýšľam, že čo vám pustím na rozlúčku. Keby som vyššie tak nepourážal ľudí, tak by som vám asi pustil toto:

Screenshot


ale keďže som tak neučinil, pustím vám toto:

Screenshot


A ako som vlastne zomrel? Na rýchlu a bezbolestnú samovraždu som nemal nervy a ani srdce a tak som sa len nechal unášať mojou závislosťou na cigaretách, až som konečne došiel k nezdarnému koncu. Veď som to chcel, tak prečo nezdarnému? Lebo, keď som si uvedomil, že chcem ešte žiť, tak už bolo neskoro...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár