Nočná Bratislava, z tmy svieti mekáč, kde tu prebehnú vždy po dve žiariace očí áut, spoločnosť mi robí Klus a odhodlanie, či pouhá myšlienka, že dokážem tatkovi a mamke hore, že ma dobre vychovali. Mám nočnú. Nemám pomaly začo si kúpiť jedlo, nieto zaplatiť ubytovanie.
Vidím úsmevno-sklamaný pohľad kamaráta kt. dostane len 300 eur a zaplatený intrák ako bonus k hračke od mamičky, prípadne sklamanie že nedostal množstevne menší intrák (Mne ho nepridelili .
Svieti ďalšie svetlo, Klus, energeťák, tmavé nohavice, čierna obuv. Ideme spoločne podporovať štát a budeme naďalej spodkom potravinového reťazca: VIVAT republica!

Please don't give up and be positive!
Maybe tomorrov, not today.

čerešničky z nočnej:
(Jeden pán prichádza k pani čo ma mala nastarosti): Mačičky sa nechcú kúpať... Povedali že už sú čisté.... (a odložil krabicu šampónov na zem a išiel medzi svoje regály).

(ďalší veselý ujo) Urobím referendum... Zozbieram 50 000 podpisov a premenujem tento štát na Chujovo.

... Krásna nočná, kt. dodáva silu... Lebo chcem niečo urobiť dobré pre svet, pre jedneho človeka, alebo zatiaľ len pre seba. Alebo! Stačí, že si budem vážiť každú prácu, či už zametača, alebo len pani kt. zodpovedne, plná nasadenia aj piatim rokom, si plní svoju prácu. Ukladá tovar do regálov. (V kt. my vždy robíme bordel...)

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  8. 9. 2013 00:50
Veľmi pekné zamyslenie sa, dobrý článok.
 fotka
matwejo  8. 9. 2013 01:38
mas pozitivny pristup, @bebekex bereme ju do prislusnikov superpozitivizmu?
 fotka
bebekex  8. 9. 2013 11:02
@matwejo berieme!
 fotka
phantasia  8. 9. 2013 18:45
posledný odstavec... so true
Napíš svoj komentár