Včera som bola prvýkrát v tomto roku v práci. Okrem toho som do nej vôbec prvýkrát v histórii viezla aj svoje kolegyne. Akcia prebiehala v Smoleniciach a ja som postupne v Trnave a v Bielom Kostole vyzdvihla tri dievčatá. Vek okolo osemnástky. Rozumovo tak tesne pred pubertou. Ale dobre, všetci sme nejaký a aj som bola sprostá. Len si nie celkom pamätám, či mi to vydržalo až tak dlho.

Aby som iba neohovárala, dievčatá sú to celkom fajn. Dá sa s nimi pokecať, aj keď im už nie celkom rozumiem. Žijú akoby v inom svete - večierky, sex, solárko, nadávanie na rodičov, hip-hop alebo Lady Gaga, tak si môžete fakt vybrať, oblečenie veľkosti XS a veľmi vyberaný slovník.

Ale bola to aj chvíľková nostalgia, počúvať ich reči. Ako keď Veronika začala hovoriť, že už je so svojim frajerom strašne dlho. A ostatné sa jej začali smiať, že áno, veru je, a to niekedy hovorila, že sa nikdy nechce zaľúbiť a chce si iba užívať. Potom som sa jej spýtala, ako dlho teda so svojim frajerom chodí - keď sa jej to zdá už strašne dlho. A odpoveď? 2 mesiace. Wau, megavzťah.

Lucia sa zasa takmer stala mamičkou. To jej totiž jej priateľ (boli spolu už 2 týždne, úúúú, aj to je dosť dlho) povedal (počas sexu, samozrejme), že jej chce spraviť bábo. A ona naňho: "Ci jebe? Zlez ze mna!!!" (doslovná citácia)

Ale vtedy som sa náhodou smiala, skoro som prešla na červenú.

Nechcem sa hrať na moralistku. Všetci máme za ušami, ja nie som výnimka. Na dievčatách, ako sú ony, sa vždy len jemne pousmejem - nijako inak to totiž nevyriešim. Nevysmievam sa z nich (no, možno trošku) ale snažím sa ich aj rešpektovať. Veď človek rýchlo zabúda. Alebo sa aspoň snaží zabudnúť.

Ktovie, možno si raz samé uvedomia, že prepadať na strednej škole zo 4 predmetov je hanba, nie dôkaz toho, aké sú úžasné. Že solárko každý týždeň je škodlivé, normálne ženské krivky nie sú žiadna nadváha a veľa špirály riasy nezvýrazní, ale zlepí. A možno pochopia, že bez dobre odvedenej práce si ani na tie cigarety nezarobia.

Inak to bol včera celkom obyčajný piatok.

 Blog
Komentuj
 fotka
ikuto  29. 1. 2011 23:48
ako píšeš v posledenom odseku, raz to pochopia, určite podľa mňa vtedy, ak skončia školu a budú si na seba zarábať samé
 fotka
drilo  30. 1. 2011 01:39
"Teraz máme, čo sme chceli:

Wrigley, Orbit, Super Deli,

plné hlavy lesklých sračiek,

reklamy na tisíc hračiek,

v ladničke Sprite, Colu, Pepsi,

KitKat, Whiskas, Chappy pre psy,

Magnum nahradí nám sex - generation next"
 fotka
kaylee  30. 1. 2011 16:15
toto poznam doverne mama uci na ucnovke...

co je napln tvojej prace?
 fotka
fxx  30. 1. 2011 21:46
obklopený takými luďmi
 fotka
yeya  31. 1. 2011 17:46
A čo vlastne robíš?
Napíš svoj komentár