Hovorí sa : " Čo oči nevidia , uši nepočujú , to srdce nebolí."
Podľa mňa je to somarina ,pretože srdce podvedome zradu, klamstvo, podraz tuší. Každí človek vie kedy stratil niekoho na kom mu záleží,alebo to aspoň tuší. Je to taká intuícia. I keď mnohokrát ju radšej potláčame pretože si nechceme priznať , že je to tak.

Medzi sebou máme mnoho povrchných osôb , ktoré sa boja povedať nám do očí čo si o nás myslia. To je podľa mňa najväčší problém dnešnej generácie. Prečo , keď sa niečo dozvieme o druhej osobe na ktorej nám záleží ,nespýtame sa jej osobne či je to pravda , ale necháme si to pre seba poprípade to konzultujeme s inou osobou ? Takto strácame veľa ľudí, priateľov ktorí ani nevedia prečo a z čoho sme ich obvinili,možno neprávom a možno právom.

Veľa priateľstiev sa udržiava len kôly spomienkam na "staré dobré časy". Čo spolu prežili ,kde boli ,čo povyvádzali... Spomienky ,to nieje ten správny dôvod prečo na niekom ,alebo na nejakom priateľstve ešte stále lipnúť. Treba ísť ďalej a neobhliadať sa za tým čo bolo pretože to bolo a pred nami je mnoho iných vecí, zážitkov, stretnutí. Zas ,je pravda ,že veľa osôb okolo nás zabúda na to čo pre nich urobili starí dobrí priatelia. Sú si istí ich priateľstvom a tým ,že pri nich budú stále. Viac sú pre nich zaujímavejší tí noví priatelia a starí , hoci možno pri nich stáli i v časoch ,keď iný na nich kašlali, sú viac už len starí priatelia dobre známy. Veľa z nás zabúda na to čo pre nás naši priatelia urobili a hrnieme sa za novými osobami ktoré nás možno zradia. Nie každý má to šťastie ,že stará dobrá kamarátka/kamarát pri nás potom zase stojí a až vtedy si uvedomí čo mal. Ale je aj pravda , že nevieme čo nám chýba kým to nenájdeme.

A láska . Čo to vlastne je? Len chvíľkové poblúznenie? Nejaký očný klam? Je vôbec niečo také? Ak áno ,tak prečo potom skoro vždy prídeme o tých na ktorích nám najviac záleží? Prečo ľudia, kt. máme najradšej, ľúbime ich, nám naviac ubližujú?
Veľa ľudí a medzi nimi aj ja si kladú tieto otázky. Odpovede na ne som ešte nenašla a dúfam , že raz ich nájdem.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
americangirl  22. 5. 2007 18:23
pravdaaaaa
 fotka
vio  14. 6. 2007 22:47
jeee mojeno pjekne napisane a nanestastie musim s tym suhlasim :S... no co uz, zivot je pes aaaale aj thaq treba mat na salame a sprafit si zo psa psinu!
 fotka
stasulka  23. 2. 2008 13:28
mam z tejto uvahy fajn pocit je vsetko pravda tak ako si to opisala sa mi to velmi pacilo no ale ako sa hovori zivot je frajer ale my sme väčší
 fotka
bikerpd  10. 5. 2008 23:23
Vies ako je to zle ale aj dobre lebo ako sa vravi ked clovek daco chce tak to vlasne nechce a ked to vlastne nechce tak to vlastne a ja vlastne neviem co vlastne chcem
 fotka
ajjinka  28. 6. 2008 22:36
Moja, vsak my vieme, ze to, co chceme a postupne to aj dosiahneme, sa pre nas stava bezcennym a hladame nieco nove.. Ale je to tak SPRAVNE???
 fotka
mimue  24. 5. 2009 16:31
jajha ..vratila som sak svojim blogom a citam si ich..sama som zabudla ze som taketo daco napisala..a zas s tym len suhlasim..ja hlupucka som sa tym zabudla riadit..no nic to napravime chyby a spalime mosty vybudujeme nove, utreme slzy za zavretymi dverami a ideme hrdo dalej doneznama..
Napíš svoj komentár