Včera som vám bola v Nr na jednej komédii v divadle Andreja Bagara. Išla som tam ako do počtu z mutherinej roboty. Samo musela som sa elegantne poobliekať čo neznášam. Naskladaná mini-suknička s šifónom ma škrela celú dobu ako som sedela v buse nehovoriac už o 2hodinách v divadle. Nejak som sa moc netešila ,ale poviem vám stálo to za to.

Bola to komédia : Agáta si hľadá prácu. Bus nás musel odviesť až pred divadlo kedže sme meškali. Takže ak ste tam boli a stáli ste v kolóne za takým veľkým busom MHD PD a z neho vybehovali nahodené kočky táaat to sme boli my. Neospravedlňujem sa vám za zdržanie ,sami sme skoro nestihli predstavenie. Ukameňovať môzete uja šoféra autobusu.

Vošli sme dnuka ako veľká voda. Predbehla som sa v šatni pred jedným veľmi solídne vyzerajúcom ujom v fialovom saku heh , ešte si odbehla na dámy kde som opravila tapetu na tváry. Rýchlym krokom som maširovala hore schodmi k ľavému vchodu. Vstupenku mi nadtrhli ,i keď neviem načo to robia ,veď aj tak na nej je vytlačený dátum a hodina predstavenia. Asi len na to ,aby sa te vychudnuté hostesky nenudili a mali čo robiť.

Tak ,sadla som si jak je zvykom v divadle pri predstavení. Výhľad som mala celkom dobrý aj ,keď som si myslela ,že sa nebude na čo pozerať. Neviem prečo som bola taká znechutená veď celkom rada chodím do divadla. Z reproduktorov sa ozvalo nemoderné zvonenie mobila a príjemný hlas jedného milého uja ,na meno ,ktorého si jaksik neviem teraz spomenúť, nás upozornil ,aby sme si vypli mobily nech nás nevyrušujú a ich tiež. Ten svoj som nehala doma ,aby som nemusela zbytočne nosiť kabelku ,takže o prob. menej. Úvod do deja bol vcelku vtipný a ženské čo prišli so mnou jasne reagovali na každú vetu čo povedal ujo uvádzač s tým krásnym zamatovým hlasom.

Na začiatok nám zaspievalo trio báb. Každá jedna z tých troch hrala po celý čas niekoľko postáv a vnášala do nich niečo zo seba. Najlepšia z nich bola ..inak to neide napísať ta najtučnejšia. Hoci mala scenár napísaný vopred ,bola geniálna. Celý dej bol s narážkami na sex. Najlepšie zo všetkého bola asi časť ,ktorá sa odohrávala na "Kurze uvedomelej vygíny s heslom "Pusinka ,kozičky a sup medzi nožičky" . . Nemalo to chybu!!! Agáta spolu s triom a ich trénerkou a jednou "ženou" robili rôzne cvičenia pri ktorých nachádzali svoje stratené kamarátky vagínky na loptách. Dokonca hľadali Alfa !? Predvádzali jednotlivé typy žien ,ktoré vlastne boli oni. Pohyby a gegi boli tak dokonale nacvičené ,že celá sála sa smiala aj vtedy ,keď to nebolo smiešne ,pretože vás sused sa ešte stále smial na na predchádzajúcom vtipe.

Celé to bolo o tom ,ako si Agáta dievča ,kt. vychodilo vysokú školu sociálnej práce ,hľadá prácu. Jej matka ,typická ako každá iná ,ju stále kritizuje. "Vystri sa! Preboha to čo máš na sebe?! Zostúp z tých oblakov a upusť z tých svojích ambícií a ideálov!!" , ved to všetci poznáme. Agáta chodí od konkurza ku konkurzu až ide na Úrad práce ,kde sú veľmi "ochotné" a "pracovité" pracovníčky ,ktoré len telefonujú a rozprávajú sa o chudnutí. Predpisujú si Hilak a podobne. Agátu odbijú s tým ,že veď nemá vypísaný formulár a vôbec sa s ňou nebavia. Nakoniec ,keď im ona chce skontrolovať či pracujú podľa najnovších paragrafov bodov a uznesení , "príde na psa mráz" a všetky sekretárky sa vyhovárajú na šéfku . Tá ako zázrakom nájde nejaké to voľné miesto... Keď chcete vedieť ako sa to končí a pokračuje behnite si na to

Cez 15 minútovú prestávku sme sa ovlažili sektom v bufete a po nej sme znovu naklusali do sály. Tak ako aj prvá časť aj druhá bola geniálna . Myslím si ,že aj herci sa zabavili pretože sa smiali spolu s nami.

Domov som zas celá nesvoja sedela vzadu no tentoraz som si už našla polohu pri ktorej ma už zadok neštípal od toho šifónu. Najlepšie bolo ,že sme hodinu čakali v kolóne asi 5km pred naším mesto pretože prevážali ťažký náklad pred naše mesto,kedže sa tam stavia priemiselný park. Už sú hotové cesty a dobre sa tam dá korčuľovať . Až potom nášho milého vodiča napadlo ,že by sme to mohli otočiť a obísť cez Bošany.

Domkov som teda došla neskoro na na imatrikulácie už nestihla ísť. Prezliekať sa na disko to sa mi už vôbec nechcelo. Tak som si ľahla do naplnenej vane ,kde som sa zobudila heh o 2 ráno. Ale čo už, stálo to zato aj ,keď ma teraz bolí od smiechu bránica.

 Denník
Komentuj
 fotka
mazzo  27. 10. 2007 16:50
Co je šifón?

vyzera to tak ze mozem byt vdacny ze to nemusim nosit
 fotka
hviezdulienka  27. 10. 2007 18:05
chcela by som si to pozreiet, musi to byt super..v trnave to asi hrat nebudu,vsak?
 fotka
bikerpd  10. 5. 2008 23:20
bolo to urcite v divadle???
 fotka
adzooo  20. 5. 2008 19:35
no tam hra tusim aj Kadl ale teda nevidel som ale tak dobre si to opisala ze sa asi popytam
Napíš svoj komentár