Dnes som si vypočul rozhovor jednej baby jak sa tam chváli svojim kamoškám jak bola cez víkend ožratá a že bola úplne mimo. Na jej mieste by som sa skôr za to hambil a nie to ešte šíril. Ináč keď si to tak vezmete všade kam prídete medzi mladých ludí tak sa väčšinou rozpráva o chlaste, jak bol každý opitý a tak. ved to poznáte jak sa tým niektorí ľudia chvália. Každý pondelok keď som prišiel do školy tam vždy sa tam niekto pochválil jaký bol opitý cez víkend a robil samé somariny. Ked ide partia v piatok večer von tak obyčajne sa ide chlastať. Akože som zvedavý či existujú aj ludia ktorí sa vedia zabaviť aj bez toho aby v sebe niečo mali.

Poznám aj takých ludí ktorí vôbec nepijú. Môj spolužiak ten mal alkohol v ústach naposledy minulý rok v lete (2007). Vôbec nič nemal, ani nič neochutnal do teraz. Ostatní ho ponúkali, že daj si a on povedal, že nie. Zvyčajne keď povieš alkoholu NIE tak si myslia ostaní, že si padavka, slušný a tak. Tak preto niektorí ľudia začnú chlastať len preto aby boli "cool" a aby išli s "dobou". Čo je podla mna fest úbohe keď to začneš robiť kvôli niekomu druhému. Kamoši by ťa mali brať takého aký si a nie aby si ťa premieňali na niečo čo nie si.

Musím sa priznať, že Ešte minulý rok som hovoril nie, ja nebudem piť. Keď aj doma ma ponúkali tak som povedal, že nie. No ale po čase sa to zmenilo. KeĎ ma niekto ponúkol tak čo mu poviem že nie??Yo yo zmenil som sa veru dosť čo som išiel na intrák. Ale šak čo už narobím. Ale ešte našťastie nepatrím do tej skupiny ľudí čo každý víkend chlastajú do nemoty a potom si hovno pamätajú.

 Blog
Komentuj
 fotka
pawlo  27. 6. 2008 23:45
Aj pre toto som abstinent!!!
 fotka
kat  27. 6. 2008 23:47
Ani ja nepijem
 fotka
jana2710  28. 6. 2008 13:58
inak super blog..ja tiež nepijem..dobre prípitky abo doma..nepoviem..ale nechlascem každý piatok a víkend, vôbec nie..ja si postačim aj s obyčajnou kofolou a mne alkohol k životu veru nechýba, načo si ničiť zdravie alkáčom a cigaretami?..ale títo mladí, chcú byť IN, zapadnúť do partie a takto sa potom spustia a možno si neskôr uvedomia, čo to spravili za hlúposť, keď sa na takúto cestu dali.
 fotka
akuska  28. 6. 2008 14:21
Myslím si, že nie je nič zlé na tom ak si niekto občas vypije. (občas nie ja každý týždeň). A samozrejme treba poznať svoju mieru. Ja rozlišujem "vypiť si" a "opiť sa"
 fotka
holaritka  3. 7. 2008 23:47
aj tak sa raz všetci stretneme v jednej posteli (možno od veci, ale nerieš )
Napíš svoj komentár