Tak už je tomu dosť dlhá chvíľa, čo som napísala nejaký blog. Opäť sa vo mne zmiešali všetky možné pocity a potrebujem sa vypísať. Neviem či Vás to bude vôbec zaujímať, ale nevadí..

Zistila som zaujímavú vec a síce, že po prečítaní svojich minulých blogov zisťujem zmenu vo svojich myšlienkach. Predsa len väčšina z nich bola písaná počas výšky. Teraz som už pracujúca osoba, veľa vecí sa zmenilo, jasné niečo šlo k lepšiemu, ako napr. stabilný príjem (konečne) a iné k horšiemu (začala som asi viac premýšľať nad nejakým vážnym vzťahom a potenciálnym založením rodiny). 

Neviem či je to touto dobou alebo sú to len moje výhovorky, ale žiaľ nejak nenachádzam toho správneho. Muži hovoria, že my ženy toho nakecáme až až a preto sú tie rozchody, podvádzania atď. Pri mne sa motajú chalani, ktorí nechcú vzťah a chcú len jedno, To ma celkom desí.. Prípadne majú za sebou vzťah a ja sa objavím ako nejaká záplata, to môžem okašľať...

Vie, že jediné skutočné v tejto podivuhodnej dobe je rodina a nikto iný. Samozrejme pre mňa sú tu ešte vždy zvieratá, ktoré milujú bezprostredne, bez výhrad, bez slov... Kiežby to bolo také ľahké aj v medziľudských vzťahoch. Kiežby si ľudstvo uvedomovalo vzácnosť prírody a všetkého, čo nám dala a neboli takí ľahostajní.

Tak asi toľko na dnes, je to taký zvláštny blog v podstate o ničom a zároveň o všetkom...



 Úvaha
Komentuj
 fotka
tomas55555  6. 11. 2019 21:42
Ľudia cloveka sklamu a aj partnerské vztahy, preto ja osobne partnerské vzťahy beriem len za niečo ako bonus a šťastie si hľadám predovšetkým v Bohu a mam i nejake koníčky ktore mi robia radost.
 fotka
endre-silentname  7. 11. 2019 14:39
V podstate o ničom a o všetkom. Myslím, že tam si to povedala správne. Ono ťažko ti k tomu niečo povedať. Ale zase s tebou súhlasím. Len aby potom si skutočne nehľadala celý čas. Možno ti jednu radu dám. Nehľadaj, ale čakaj. Toto mi pomohlo najviac. A možno ti príde niekto do cesty. Tak ako aj mne. Stretli sme sa, keď som mal 24, vzali sme sa o 2 a pol roka a nedávno sme oslávili 4 roky manželstva a nemenil by som. Všetko to ale prišlo, keď som si povedal, že už nechcem hľadať vzťah. Prišlo to samo.
 fotka
11  7. 11. 2019 16:03
.
 fotka
mia714  7. 11. 2019 22:19
@endre-silentname Ďakujem za tvoj názor, super že ti to takto vyšlo veď práve to je tá nedočkavosť čo ma hryzie, ale budem čakať trpezlivo
Napíš svoj komentár