NO či sú ale tieto posledné dni hnusné!
Teda tieto dva, ako som v robote... Áno, bolo treba v júli odrobiť 120 hodín.. odrobila som 12 a odfajčila sa na 3 týždne na marodku, čo znamená že dnes je 25ho, oficiálne by som mala mať 6 dní na zmáknutie ďalších hodín, lenže... dobre, odpočítajme 18 hodín za posledné dva dni, vychádza to, že 90 mám ešte odrobiť... KEDY PEBOHA? Áno, ako inak než v auguste...
Čo sú toto za prázdniny mi povedzte... tri týždne chorá, zvyšok robiť, ostanú mi možno dva týždne... dva týždne prázdnin, úchvatné... je mi z toho zle.
A to všetko len pre ten životný omyl, že som nastúpila na tú sprostú školu... Ach, asi budem plakať....
Keby do tej reštaurácie aspoň ľudia chodili...ale NIE! OD rána od ôsmej do piatej poobede som sa tieto dva dni len motala, na obed príde cca 40 ľudí, možno 50, najedia sa, zaplatia 99.- Sk za menu, ktoré tvorí polievka, hlavné jedlo + minerálka (ktorú aj tak nemáme tak lúhujeme limetku vo vode a tvrdíme, že to je citronáda) a dezert (dnes kúsok dyne, aj to zhnitej) zadarmo....wow. Aspoň, že tam dobre varia.
BOŽE, PREČO?!
Keby mi aspoň objednávať dovolili...ale NIE! Prídu hostia, som sama za barom a oni chudáci čakajú že im prinesiem jedálne lístky, nieee ja musím po terase, kuchyni a iných priestoroch zháňať niekoho, kto je kompetentný objednávať... čo môžem robiť ja? Ak ma požiadajú, môžem z kuchyne vyniesť pokrm na daný stôl, yesss... keď hostia odídu, mám tú šesť nastrieť ďalší inventár... Môžem hosťom priniesť polievku a tú smiešnu minerálku, a odniesť taniere, ktoré sú prázdne... Veď to je skvelé! Prídem ráno, hostia nie sú, môžem predsa umyť dlážku po celej kaviarni, jedálni, chodbe, banketke... Aj umyť okná predsa môžem! Aj utrieť umyté príbory... ach, veď koho serie, že idem do tretieho ročníka na HOTELOVEJ AKADÉMII, a TOTO robia ľudia, čo nemajú o práci čašníka ani zdania a nič viac nevedia?!! Teda pardon, dnes mi dovolili načapovať aj nejaké to pivo... tak aby som im nekrivdila. Ešte aj tá 14ročná holka v kuchyni môže toho robiť viac než ja!
Ide ma klepnúť...
Keď tam skončím, prídem tam už len raz. Podpáliť im to.
Nikdy nechoďte do tej Caffee Restaurant oproti Media Klubu trocha povyše Hallo Pizze (nepoviem názov lebo by ma mohli udať) . Aj pivo je tam drahé, a má nahovno penu.
Ja len tak.

 Denník
Komentuj
 fotka
d170  25. 7. 2008 20:40
Nebola som tam a ked chceš tak tam ani nepôjdem

Ale ono je to tak s brigádami, treba myslieť nato, že aspon niečo zarobíš, lebo pokým nemáš niekde známosti tak sa k normálnej a zmysluplnej brigáde žial nedostaneš
 fotka
pawlo  26. 7. 2008 15:24
Mohla si dopadnúť i horšie - buď rada že nemáš brigádu z ktorej prídeš domov a si špinavá na každom centimetri svojho tela a potom to ešte ďaľšiu hodinu zmývaš.

Hm.. A dobre ti aspoň zaplatia? :
 fotka
hellium  6. 8. 2008 18:48
Chudatko, nezavidim...Odkedy par studentov spominaneho typu skoly poznam, som k casnikom empaticka a vazim si ich pracu. Len drzim palce, nech to tam este nejako prezijes a tie dva tyzdne prazdnin nech aspon stoja za to
Napíš svoj komentár