Áno, áno, tatec (pre tých menej privátne zainteresovaných som tatec ja sa po dlhšej odmlke znova rozhodol zverejniť pár skromných neduchaplných slov na potešenie nevedno koho a na zdokumentovanie nevedno čoho, no podľa všetkého to bude opis dnešných potuliek po tenisovom areáli, ktorý využívajú miestne hviezdy tenisovej smotánky.

Najprv mal byť tento článok (nazvem ho blogom) prudko originálny, no potom, čo ma owad bezchochmesne v jeho uverejnení predbehol, zostáva na mne, len aby som zreferovala owadov blog o tejto významnej udalosti, prípadne naňho nenápadne zareagovala.

V prvom rade by som chcela owadovi poďakovať za predstavenie mojej maličkosti širokej virtuálnej verejnosti a za pár pochlebovačných poznámok na moju stranu (napr. že som skvelá. Úprimne tvrdím, že to tak zďaleka nie je .No trochu som odbočila.
Tak teda. Dnes som sa úplne dobrovoľne, bez toho, aby ma owad násilne zverboval, konfúzne dostavila na určené miesto, myslela som na to, aké
ťažké bude nájsť owada v objatí antukových plôch, keď tu zrazu počujem známy hlas. Owad ma spasil!

Potom, čo sme sa dozvedeli, že owad bude hrať až neskôr, vydali sme sa na skusy do graciózneho (či skôr graciózne predraženého) Hotela Empire, kde sme ako pravé bezchochmesné hovadá vtrhli na toalety.
Naše správanie bolo priam trestuhodné, plytvali sme mydlom a utierkami na ruky. Dokonca som aj jednu zobrala ako dôkazovy materiál mojej prítomnosti tam!
Neskôr sme nafotili (teda ja som nafotila owada) v rôznych aktívnych pózach, v podobe ehm hajzlového pavúka, a i. (tieto fotky sa neskôr objavia aj v mojom fotoalbume), boli sme sprdnuté od americky vyzerajúceho korčuliara za zdehonestovanie jeho topánok, teda papúč, v pofidérnej Tesco igelitke.
Po tomto traumatizujúcom zážitku sme sa konečne dostavili na kurt č. 1, nepohodlne som sa usadila na nepohodlnú,slnkom rozpálenú tribúnu a owad priam nonšalantne nabehol na dvorec. Cítila som, ako zo mňa žiari aura, ktorá owada upokojuje aj napriek neduhom sediacim poblízko kurtu

Hrajúci owad netušil, aká dráma sa medzitým odohráva na tribúne, na ktorej si slastne hovel tatec absorbujúc do svojej bledej pokožky fotóny o neznámej vlnovej dĺžke.
Po zjavnom stopnutí konzumácie owadových čerešní ponúknutých pánom V. (owadov ctený otec) dvoma jedincami ženského pohlavia a ich chvíľkovým odchodom, som pánom V. a jeho čerešňami bola ponúknuta aj ja. No keď som videla, ako sa tieto jedince pomaly blížia, čerešne som nenápadne odsunula mierne do seba a tvárila sa vrcholne nenápadne a nezainteresovane. Predstavte si, že tie ženské si mysleli, že som im tie čerešne ukradla! Tento incident sa stal zjavne dôvodom ich niekoľkominútového smiechu.

A tak som sedela (bez čerešní ), pozorovala loptičku a beznádejne sa prizerala, ako owad prehráva.

Aj keď si asi myslí, že to bola blamáž, tak sa hlboko mýli! Tatec je naňho hrdý a je rád, že ho mohol vidieť v akcii, stráviť s ním deň mimo územia školy a aspoň nachvíľku si pochutnať na leopoldovských čerešniach.

 Denník
Komentuj
 fotka
owad  25. 5. 2008 21:45
och tatec,ja žasnem nad tvojou blogovacou schopnosťou a som nesierne radostná,že dnešné fiasko ťa podnietilo k napísaniu tak pre mňa vtipného blogu,akým je tento
 fotka
pedall  25. 5. 2008 22:54
dobrý opis a perfektná reakcia k tomu owadovmu blogu
 fotka
abort  26. 5. 2008 13:24




Úžasný blog. Vtipný, inteligentný, trefný, zaujímavý ... a serieš ma, že nepíšeš viac



A dal by som si čerešňu
 fotka
melcoire  26. 5. 2008 14:59
Uz su ceresne?
 fotka
owad  2. 11. 2010 17:52
umriem

s nostalgiou si prezerám tvoju webku a vďaka tomuto som zas a znova vyprskla v smiech a znova som si pripomenula výraz "konfúzne", už som aj zabudla na jeho čaro



zanechávam tu nostalgický bobček !
 fotka
n0win0u  27. 4. 2011 10:50
 fotka
antifunebracka  17. 7. 2011 00:11
"nevedno" je ake unikatne slovenske slovo, ze? neda sa prelozit
Napíš svoj komentár