už 2 týždne som doma z Anglicka,z krajiny,ktorá mi dopriala zažiť prekrásne leto,naučila ma samostatnosti a pripravila na skutočný život,pretože tam sa so mnou nikto "nehral".
na 9dní prišiel za mnou do Burnley môj drahý a strávili sme spolu nezabudnuteľnú dovolenku..všetko bolo také dokonalé,ze sa mi až zdalo,že sa mi to len sníva,ale nie,bola to nádherná skutočnosť.
23.9. sme však v podvečer nasadli na lietadlo a odleteli domov.
Na letisku ma čakali rodičia,ktorým z tváre žiarilo také šťastie a spokojnosť,ze už je ich prvorodená dcéra doma..konečne..veď ma nemohli objať 3 mesiace..a to som bola z domu prvýkrát na tak dlho..
naša cesta z Bratislavy smerovala k priateľovým rodičom,kde nás už všetci čakali šťastní,že všetko dobre dopadlo, s perfektným gulášom na stole..
nikomu z nás nevadilo,že sa blíží polnoc,všetci sme boli šťastní,že sme po takom čase konečne spolu.
No ale hneď v pondelok som z krásneho sna vhupla rovno do reality - do školy.
Dni ubiehajú a mne Anglicko chýba,veľmi.Chýba mi to prostredie,ľudia,ale hlavne DETI!!!Aj keď mi často liezli na nervy,teraz mi chýbajú..ich objatia,to ich:"Mary,I want...","Mary,you are our best aupair.."
..nemyslela som si,že si za 3mes. na ne tak navyknem,že mi budú chýbať.. ale chýbajú (

..túto skúsenosť môžem odporučiť každému..vážne..boli aj ťažké dni,ale na tie si už veľmi nespomínam,spomínam iba na tie,keď mi bolo tak super,že som sa ani domov nechcela vrátiť..
A možno by som sa ani nevrátila,keby ma tu nečakal niekto,kto mi zo všedných dní robí raj na zemi

 Blog
Komentuj
 fotka
p3tula  7. 10. 2006 13:08
tak vitaj dufam ze povypravas aj nejake pribehy z anglicka
 fotka
ygor  7. 10. 2006 23:04
Veru, veru- Vitaj
Napíš svoj komentár