Caute,

myslim, ze treba zmeniť vzdelavaci systém...

Vidite to naokolo, kolko ludi chodi do skoly a musia sa ucit aj to co ich nebavi. Urcite by bolo super, poznat sposoby ako zvladnut skolu hravo a lahko a hlavne s chutou, no nie je to pravda?

» bit.ly/trebazmenitvzdelavacisystem

Ked som chodil na skolu, tak niektore predmety som fakt nemal rad, a co je horsie, ked som sa ich musel ucit, tak jedine tak, ze som sa to bifloval. A potom som bol jemne povedane mierne vypatlany z tych hodin tlacenia info do hlavy.

A nikdy by ma nebolo napadlo, ze by existovali chytrejsie sposoby ako sa spravne ucit. Pretoze ani v skole mi nepovedali ako sa efektivne ucit..

Avsak dnes je tomu inak. A som velmi rad ze to tak je. Existuje niekolko super pristupov a roznych technik pomocou ktorych sa mozem "ucit" ( ano viem vela ludi nema rado toto slovo..) a hlavne vzdelavat a sebarozvijat tak, ze napr. zahranicny jazyk sa da zvladnut za par mesiacov, mnozstvo informacii, ktore je schopne mozog prijat a nacucnut tak, ze si to aj budem neskor pamatat je ovela vacsie ako kedysi.

Da sa to ale len vtedy, ked clovek pouziva spravne sposoby, techniky, pomocky, nastroje.. No povedzte, kolko ludi v skole ( ucitelov ) vam povedalo, ze ucte sa to TAKTO, lebo takto je to najrychlejsie a najlahsie!

Ja si nepamatam nikoho takeho.. Este, ze su ludia, ktori sa ponorili do tohto problemu. A jednym z nich je napriklad aj Martin. Pustil do sveta skvely ebook zdarma! Az mi oci skoro vyleteli, ked som ho zbadal.

Pozrite si ho tiez tu: bitly.com/zarabajhlavou

a hlavne napiste vas nazor, co si myslite o tom nasom systeme vzdelavania v skolach... a to nemyslim len zakladnych a strednych, samozrejme aj vysokych, lebo je to podobne skoro vsade...

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár