Milé blogerky a blogeri!

Dovoľte mi slávnostne zahájiť jedinečné otvorenie exkluzívneho a zároveň originálneho blogu, nesúceho výstižný názov, PORADŇA!

V nasledujúcich riadkoch sa Vás pokúsim čo najvýstižnejšie oboznámiť s činnosťou tohto blogu, ktorý som sa rozhodla s patričnou hrdosťou prezentovať na verejnosti.

Pravidelne doň budem prispievať vlastnými poznatkami, životnými skúsenosťami a odbornými faktami zo psychologického prostredia, doplnenými o pútavé skutočné príbehy, názorné ukážky a psychotesty s vyhodnoteniami.

Keďže sa jedná o interaktívnu formu blogu, budem veľmi rada, ak sa so mnou podelíte o svoje názory, skvelé myšlienky a tiež problémy, ktoré Vás sužujú. Nech budú akokoľvek závažné, budem sa Vám snažiť odpovedať vždy úprimne, odborne a výstižne. Presne tak, ako potrebujete v danej závažnej situácii.

V prípade ak bojujete s akýmikoľvek predsudkami voči tomuto blogu, môžem Vás ubezpečiť o diskrétnosti a zachovaní anonymity. Každí z nás sa počas svojho života občas potýka s krízou, v ktorej nenachádza žiadne východisko... Ale opak je pravdou. Každí z problémov, sa dá účinne vyriešiť a zanalyzovať bez toho, aby sme sa zbytočne vzdávali bez boja.

Práve z tohto dôvodu som sa rozhodla zriadiť tento blog, ktorý bude, pevne verím, úspešný a pomôže mnohím ľudom v navonok nezvládateľných situáciách.

Vo voľnom čase sa zaujímam o psychológiu, čítanie kníh a rozličných časopisov, preto sa rada podelím o svoje poznatky a skúsenosti aj ďalej. Už odmalička sa taktiež venujem aktívnej tvorbe v podobe poviedok, hororových príbehov a rozličných úvah. Zo školských predmetov som si najväčšmi obľúbila predovšetkým slovenský jazyk, literatúru, gramatické cvičenia a tiež štylizáciu slohových útvarov, z ktorých som zinkasovala zakaždým jednotku.

Skrátka a dobre.

Zaujímam sa o ľudí, ich problémy, ľudské vzťahy a psychologické posudky. A omnoho radšej budem, ak mi napíšete ohlasy na tento pripravovaný blog, na ktorom sa už teraz aktívne podieľam. Vy mi už ale môžete písať aj teraz, akonáhle dočítate úvod do tohto blogu...

Privítam akýkoľvek Váš komentár, dobrý nápad, zaujímavý návrh a tiež problém... Na ktorý Vám odpoviem ihneď... Neváhajte!!!

Budem naozaj veľmi rada, ak podporíte moju myšlienku a zapojíte sa do nasledovnej tvorby so mnou...

Ďakujem všetkým, ktorí si boli ochotní prečítať tento úvodný blog.

Ak by ste mali záujem, pod mojim nickom sa nachádza ešte omnoho viac blogov s poviedkami, úvahami a príbehmi zo života.

Takže, zapojte sa spolu so mnou do tvorby do tohto interaktívneho blogu...

 Blog
Komentuj
 fotka
black_soul  16. 11. 2007 10:53
ako keby som počula nejaký profesionálny príhovor, ako napr nejakej letušky ja sa zdvôverujem len známym ľudom
 fotka
smajlinka8  16. 11. 2007 13:16
hmm len jedna pripomienka...ked si si taq oblubila gramaticke cvicenia preco pises v slove kazdy mäkke i??
 fotka
nikushka007  16. 11. 2007 13:35
mno celkom v pohode napad
 fotka
sos2big  16. 11. 2007 14:22
jn haluska xD
 fotka
sakul  18. 11. 2007 17:09
Super nápad fakt, inak takéto niečo veľké by si mohla skusit oznamit aj u Tomasa Abbafyho, že by to bolo uložené aj v sekcii "Časák". Dobré nápady určite príjme
Napíš svoj komentár