Azda nejeden človek mi dá za pravdu ak budem tvrdiť, že bez zábavy by bol život prázdny a pochmúrny Žiaľ, nájdu sa aj výnimky potvrdzujúce pravidlo, ktorých však našťastie nie je až tak veľa Ja osobne zábavu priam miluje a dokážem si ju vychutnať zakaždým plnými dúškami.

Veď žijeme len raz a treba vyskúšať aj niečo nové, čo sa určite oplatí Nie je ani dôležité kde sa práve nachádzaš, ale to, s kým sa na tom mieste stretneš. Ja preferujem rozličné útulne pôsobiace kaviarne, reštaurácie, obchodné centrá, prechádzky mestom, diskotéky a výlety do prírody. A s kým sa zabávam najradšej? Jednoznačne so svojimi dobrými priateľmi a priateľom, ktorého milujem. Zakaždým si nájdeme spoločnú činnosť, prostredníctvom ktorej si užijeme ešte viac zábavy, humoru a nadobudneme mnoho zážitkov. Téma k rozhovoru je takmer vždy istá a verte či nie, ale dokáže uvoľniť napätie, ktoré môže človek pociťovať pri zoznamovaní sa s niekým zaujímavým Sama sa veľmi rada zoznamujem s novými ľuďmi, komunikujem, rozširujem vlastné obzory a humorom rozveseľujem tváre všetkých, ktorí ma o to ani nemusia požiadať

Skrátka mám rada život a humor, ktorý si dokážem vždy a všade Okrem iného sa snažím urobiť niečo dobré aj pre ostatních, ktorých mám rada a niečo pre mňa znemenajú.

 Návod
Komentuj
 fotka
blackknight  9. 9. 2008 10:08
Hmm, je jasne, ze si radostny mlady clovek plny entuziazmu. Ale okrem toho, ze si nas zavalila kopou vseobecnych vyrokov, ktore o sebe tvrdi dalsich xy percent mladych ludi. Kde su tie tipy a triky pre vynimky potvrdzujuce pravidlo ??????????
Napíš svoj komentár