Už samotný názov vypovedá o téme, ktorou sa dnes budem zaoberať vo svojom novom blogu. Otázkou zostáva nájsť správne riešenie, akým pritiahnuť opačné pohlavie na svoj upravený zovňajšok. Takže, ako sa začať? Jednoducho!

Rafinovane sexi budeš, ak sa zariadiš podľa nasledujúcich, dobre mienených rád a trikov.

Aby si pritiahla pokiaľ možno čo najvyšší počet zvedavého páru očí, postaraj sa v prvom rade o svoje vlasy, ktoré predstavujú právoplatnú korunu krásy. Čo všetko k tomu budeš potrebovať? V prvom rade si umy a poriadne opláchni čistou vodou vlasy. Použi na to kvalitný šampón v primeranom množstve, ktorý dodá Tvojim vlasom lesk, pružnosť, vôňu a hebkosť, po akej túži snáď každý muž Najlepšiu variantu predstavujú šampóny s obsahom kondicionéru, ktoré Tvoje vlasy vyživia a spevnia už od korienkov. Neazabúdaj na svoj typ vlasov a dopraj im tú správnu starostlivosť, ktorú si určite zaslúžia. V ponuke sú šampóny na mastné, suché, lámavé, mastné, oslabené, matné, poškodené, či farbené vlasy, ktorými nič nepokazíš. Práve naopak. Takto umyté vlasy nechaj sušiť podľa možnosti voľne, bez použitia fénu, difuzéru, či kulmy, ktoré ich ešte viac vysušujú a rozdvojujú ich končeky. Zabudnúť by si mala aj na príliš sťahujúce gumičky, sponky, či štipce do vlasov, ktoré im neprospievajú. V letnom období sú jasnými favoritmi bavlnené čelenky, vzdušné kšiltovky, či drobné štipčeky, pomocou ktorých si zopneš svoju ofinu, alebo vytŕčajúce vlasy. Z času na čas môžeš použiť primerané množstvo stylingového gélu, laku, či peny na vlasy, ale drž sa radšej rokmi overených značiek a výrobcov, aby si si nenarobila na hlave ešte viac škody ako doteraz. Vlasy Ti budú vďačné, ak si ich necháš len tak voľne rozpusteené povievať na čerstvom vzduchu a raz za čas im dopraješ osviežujúcu spŕšku v podobe citrónovej šťavy, alebo odvarom z piva, ktorý má na vlasy priam zázračný účinok. Pocítiš ho takmer okamžite na vlastnej koži. V zime sa nezdržiavaj príliš dlho vo vykurovaných miestnostiach, dostatočne vetraj, používaj podľa potreby šampóny s ochrannými zložkami a chráň ich dostatočne pred mrazom! Nenos príliš teplé a upnuté čiapky, ktoré neprospievajú jednak Tvojim vlasom i pokožke hlavy, na ktorej by sa mohli začať vo veľkom tvoriť nepríjemné lupiny. Tip na kvalitné šampóny: Head § Shoulders, Schauma, Oriflame, Palmolive, La Roche Possay, Avéne a Vichy! Aspoň každý mesiac si nechaj u kaderníčky mierne podstrihnúť rozštiepené končeky a nechaj si poradiť aj ďalšiu kvalitnú starostlivosť o svoje vlasy, napríklad balzám, maska, sprej, vitamíny v kapsuliach. Hlavne, obmedz stres, stravuj sa zdravo a vyvážene, pohybuj sa na čerstvom vzduchu!

Ďalším magnetom mužských očí sú už odpradávna prsia a dekolt, o ktoré by sme sa mali postarať tými najlepšími prípravkami. Nemusíš vlastniť žiadne obrie poprsie á la Pamela Anderson. Celkom postačí, ak si zvolíš vhodnú podprsenku, najlepšie vystuženú kosticami, či povestnú pushupku, prostredníctvom ktorých si vytvoríš dekolt, o akom snívaš už dlhé roky. Ver tomu, že to nie je žiadna veda. Sú síce o niečo drahšie, ale kvalitné a výsledok určite stojí za to! Aby si bola ešte spokojnejšia, povestnú medzierku medzi prsiami si môžeš opticky vyčarovať pomocou bronzového púdru na telo, ktorý rozotrieš do istých partií. O svoj dekolt by si sa však mala pravidelne starať aj výživnými balzamami, masážami, krémami a čistením, aby si si mohla obliecť čo najupnutejší top s hlbokým výstrihom. Ako na to, sa dozvieš v rozličných kozmetických centrách, či časopisoch, alebo na internete.

O svoju postavu by si sa mala postarať pravidelným, najlepšie ak každodenným cvičením vhodných cvikov, zdravým stravovaním, zvláštnou výživou, dostatkom prírodných vitamínov a vhodnými krémami. Hlavne sa maj rada taká aká si, pracuj na sebe a choď vzpriamene.

Nohy... zaujímavá partia, o ktorú uprie zrak snáď každý muž, oceniaci ženské pôvaby. Ak Ti príroda nadelila do vienka dlhé, štíhle a tvarované nohy, prijmi našu srdečnú gratuláciu. Ak Ti však nedopriala toľko radosti, nič nie je stratené. Využi magickú silu tmavých džínsov, ktoré Ti uberú oné centimetre, naštartuj primerane vysoké podpätky cca 7cm, ktoré Ti naopak pridajú želané centimetre práve v dĺžke nôh. Nezabúdaj však na pravidelné cvičenie, masáže, kvalitnú pedikúru a hlavne zvodnú chôdzu, ktorú si vopred natrénuj

 Blog
Komentuj
 fotka
black_soul  2. 9. 2008 11:36
chodim strapata vo vyslapanych cinanoch a trickach bez vystrihu a aj tak sa citim atraktivne pre druhe pohlavie.kde je teda ten problem???
 fotka
zmyja365  2. 9. 2008 13:29
ja som zbaila chalana oblečená normálne som divná
 fotka
johnysheek  2. 9. 2008 14:18
@1 a @2 a ku článku:

že ma zaujal tento blog je jasná vec, ale názor druhej strany.

Krásne ženy sú niečo po čom muž túži, avšak radšej si vezme tú, čo nie je práve sexbombou, ale má čo to v hlave a majú niečo spoločné a tiež čo si povedať. Iba krása vonkajšia ťa zaradí na miesto "ozdoby" a tiež priťahuje pozornosť "opačného pohlavia s nie práve najčistejšími a najkrajšími" úmyslami.

Teda buďte hlavne samé sebou...;o)
 fotka
ayreen  2. 9. 2008 14:35
toto som už niekde čítala. a blogy typu ctrl a, ctrl c a ctrl v sa mi teda rozhodne nepáčia. takže palec dolu, nabudúce tvor sama.
 fotka
555pussinka  2. 9. 2008 15:22
hmm no ty píšeš o príťažlivosti hlavne že na tvojich fotkách s pokecu vyzeráš ako samoľúba príšera...
 fotka
mixelle  2. 9. 2008 17:15
Hlavne sa maj rada taká aká si, pracuj na sebe a choď vzpriamene.





preboha!! jeden z najidiotskejších článkov ake som čítala
 fotka
miskazteska  2. 9. 2008 18:41
bla bla bla....somariny...a v mozgu prazdna diera...
 fotka
porrast  3. 9. 2008 08:43
@1 black_soul je proste prototyp idealnej zeny ... a podla popisu ako chodi oblecena/upravena by som si 1000x radsej precital blog na rovnaku temu od nej lebo to by bolo iste zabavnejsie a v praxi pouzitelnejsie



btw... THIS BLOG SUX
Napíš svoj komentár