Zmyslom je dať ľudom smer, pomôcť im byť vzájomne v kontakte, aby si mohli uľahčiť dosiahnutie svojich cieľov. Dôraz je kladený na to, aby sa ľudia bavili, robili veci, ktoré za niečo stoja a na zníženie závislosti ľudí od politických inštitúcií a spoločností.

 Blog
Komentuj
 fotka
adriana  25. 3. 2006 09:28
no to je pekne
 fotka
tamvtme  25. 3. 2006 10:15
fúú...písať o zmysle života /predpokladám/je dosť náročne....

aj ja som toho názoru-robiť veci, ktoré za niečo stoje...len chybičku krásy to ma...musíme robiť aj veci, ktoré nás síce nebavia ale sú schodíkom, ktorý ti pomôže stúpiť na ten vyšší..ktorý tak túžobne očakávaš...napr.ísť na výšku aby si mal titul, ktorý ti uľachčí nájdenie si práce trošku konzumne vzaté-no tak to je!

A ako chceš poukázať na smer iných, ked´ píšeš, že nemáme byť závisli na spoločnosti....?my sme závisli od spoločnosti živých bytostí či je to pes alebo susedka...naj kamoš/ka...sme spoločenské bytosti...len si treba vyberať s akou sociálnou skupinkou budeš...
 fotka
m1lan  25. 3. 2006 20:22
Tamvtme .. máš aj pravdu, ale ja nepíšem o úplnej izolácií od inštitúcií ale od zníženia závsilosti od nich, a spoločnosť neberiem v úvahe samozrejmy všetky, ale tie ktoré sú si myslím pre ľudí niekedy dosť zbytočne umelo vytvárané a zbytočne len prihadzujú prekáždy do cesty tým smerom ktorým chce niekto ísť..
 fotka
m1lan  25. 3. 2006 20:25
ps: sorráč za chyby .. to keď rýchlo píšem tak sa totak nazbiera (;
Napíš svoj komentár