.

Smiech... čo je to?

Ja osobne ak sa nezasmejem tak považujem deň za stratený.

Existuje mnoho druhov humoru a každí človek by sa mal obklopovať ľuďmi, ktorí majú podobný druh humoru ako on, pretože smiech patrí medzi top 3 najkrajších vecí, ktoré môžete v živote zažiť. Preto by ste sa mali snažiť smiať, čo najviac. Je to zdravé a navyše prospešné, pretože vám potom v tele pláva "hormón radosti/štastia" (endorfín FTW! ! ) a je dokázané, že ten vplýva pozitívne na všetko, čo robíte.

Okrem kvalitnej zábavy, ktorú určite ponúkate svojim kamarátom a kamarátkam existuje aj menej kvalitná zábava na ktorej sa dá popracovať a dobre pobaviť.

Ja osobne som sa docela pobavil na pánovi Meliškovi, ktorý je úprimne povedané... kokot. (nič proti). Ide o muža so statusom "skrachovanec", ktorý dokáže 10 minút nadávať svojej žene rómskeho pôvodu za to, že napríklad: susedom prasklo potrubie (začo samozrejme nemôže). Meliškova slovná zásoba ... no... zásobička je na úsmevnej úrovni. Skladá sa hlavne z nadávok a potom z bežných a jednoduchých slov, ktoré spája a vylepšuje. Pametná je vetička (z Meliško remix by astronaut - osekaný úsek "o Cibuli"):

"...Keď jebe sviňa skurvená, kuplerajska, vyjebaná, špinavá, vyjebaná, skurviacka skurva vyjebaná sviňa, ale cibulu v byte nemá, lebo už nemá čo žrať, 2 týždne nemá, čo žrať už, už jej 500 korún chýbalo, lebo už zdochýna od hladu, Marha vyjebaná, lebo nemôžme jesť, nemáme cibulu, sviňaaaaaaaa, keby som korenie nebol kúpil papriku ani to nemá, kdeže by to ona kúpila, vyjebaný mozog, vyjebaný mozog, kde by to kúpila, špina kde? ..."

tož... žena nemala doma cibuľu. To je život s takou kurvou špinavou, vyjebanou... že?

Ostatne pozrite a vypočujte si to samy ^^ ... je to docela "lol" počúvať takého človeka ...

Obsadenie:
Meliško - ten čo sa mu huba nezastaví
ta ***** **** a ******* vyje****** ! ! ! - jeho manželka
Peter - ich syn
"Křoví" - pozadie robí hudba Eminema a reklamy a iná hudba ^^

___________________


Pozerajte a hlavne počúvajte na vlastné riziko (keď máte máti, ktorá je háklivá na 45654456 nadávok za 3 minuty, tak ju odpracte preč)


 Recenzia
Komentuj
 fotka
thomasqo  20. 5. 2009 22:16
Meliško je proste pán Král šumavy!
 fotka
jogurtovakultura  23. 5. 2009 17:14
nedopočúvala som to. a nezdá sa mi to vtipné, ale nebudem tu moralizovať.len si v duchu zahlasujem mínus 10 hviezdičiek, a idem.pá
Napíš svoj komentár