"Bolo by sialenstvo, keby sme si po tom vsetkom co sa stalo skusali znovu verit, nemyslis? Jeden druhemu sme ublizi asi az moc, jeden druheho sme klamali asi az moc, jeden druheho sme zradili az moc."
"Blaznovstvo? Boli sme balzni, uz ked sme to nechali zajst tak daleko. Len by to blaznive, sialene pokracovalo dalej...."
Zdvihol pohlad od zeme a hlboko sa ponoril do jej oci. Chytil ju za zapestia a prudko pritlacil o stenu za nou. "A sme este blazni?", spytal sa s ustami pritisnutymi k jej uchu.
Dychali zhlboka a pomaly. Srdcia im bili tak nahlas ze poculi tep toho druheho. Zdvihol jej ruky a pevne ich drzal pri stene. Branila sa iba naznakom, akoby z povinnosti, aby si dokazala, ze este ma nad sebou kontrolu.
Pomaly posuval svoju hlavu na stranu az sa ich nosi dotykali, pustil jej pravu ruku a prilozil ju na jej tvar. Palcom ju pomaly hladil po lici. Jemne naklonil hlavu na stranu, ich cela sa oddelili. Na zlomok sekundy zastal, zadival sa jej znovu do oci, zavrel viecka a zacal otacat hlavu do strany, potom nasledovali ramena, trup a zrazu k nej stal chrbtom. V jednom neprerusenom pohybe vykrocil pravou nohou smerom k branke. Ta chvila bola ako Trojsky kon, ktory sa vkradol do jej duse a potom vzblkol. Jej, dusa, jej telo boli v plamenoch a divala sa ako odchadza sebavedomim krokom, s prebodnutou achylovou patou na sprintersku drahu. Tento krat to uz muselo skoncit inak....

Hou hou, tak pockat. Viem, ze ako prsty sme len sprostredkovatel medzi tebou a touto klavesnicou a teda by sme do pribehu nemali zasahovat, ale toto uz nam vrazalo az do koncekov. O akom konci tu kurva teraz hovoris? Toto ze ma byt koniec? Ved sme este len na zaciatku. Takze sa snaz. Ides....

Chcela sa za nim rozbehnut. Stat sa Prometeom, co roztrhol retaze, dobehnut sprinteraz s prebodnutou achylovkou. Plamene spalujuce jej dusu uplne zamrazili jej telo, jej hlas, jej myslienky.

Ma svoju hrdost. Vie, ze by to bolo sialenstvo. Ak chce odist, preco mu v tom branit? Ale....

Ma sa za nim rozbehnut? Hlasujte v komentaroch....

 Blog
Komentuj
 fotka
mizuno16  20. 10. 2010 23:31
bude aj pokračovanie?

nech zostane pri tej stene pritisnutá...chcem vedieť ako stým bude žiť, keď ho nechá ísť...a či ich náhoda znova nezvedie dokopy...
 fotka
meana  21. 10. 2010 18:54
utekaj!!!
 fotka
eleanor  21. 10. 2010 20:38
nech beži....
 fotka
oprica  22. 10. 2010 16:11
nech odíde... zabudne
 fotka
xemmarockx  8. 1. 2011 16:01
wow! skoro som až nedýchala pri tom...a tá krátka vsuvka s tými prstami...to nemalo chybu a ja hlasujem, nech beží ;o)
 fotka
antifunebracka  5. 10. 2019 23:27
Nech ostane
Napíš svoj komentár