Si myslíte, že ste dáki super? Keď ste sa tu naučili používať diakritiku a že v nominatíve plurálu prídavnych mien mužského rodu sa píše jota? Si myslíte, že ste super, keď si tu navzájom mastíte bruchá, že super blog? Keď je blog o hovne a neustále sa opakujúci a to dokonca bez akéhokoľvek náznaku rukopisu autora? Ak teda nerátame tú úbohu chuť zapadnúť do davu alebo sa prezentovať nesmierne provokujúcimi nadpismi? Že ste super, keď spičujete za používanie "w" či "q" a podobne? Že to všetko o vás hovorí, akí ste mega inteligentní?

Tak si v tej vašej mega inteligencii láskavo ráčte uvedomiť, že fórum na tomto serveri je aj na to, aby si ľudia vyriešili svoj problém a ak ich trápi, že majú tak malý penis, že ani nevykúka spomedzi gulí, tak to ešte neznamená, že sú sprostí. Sprostí ste vy, keď za to z neho urobíte debila. Dotyčný sem príde v rúšku anonymity, nebude sa predsa rozbľakovať, že je Dežo z hornej dolnej s malým penisom, a dúfa, že mu tu dakto niečo objektívne poradí a vy sa ukážete ako prudkí intelektuáli, čo asi považujú chuť riešiť dakoho komplex za prejav nižšieho IQ. Čo vy viete, možno ten človek v skutočnosti je doktorantom aplikovanej informatiky.

A kto vy vôbec kurva ste, keď si myslíte, že máte na to, aby ste vôbec rozhodovali o tom, že ľudia, ktorí sú podľa vás menej inteligentní, sem nemajú právo chodiť? O chvíľu tu nebudete chcieť čiernych, potom tu nebudete chcieť homosexuálov a nakoniec si vytvoríte Hlinkovu gardu číslo dva alebo čo? (hyperbolím, vážení). Kto vy ste, že sami o sebe si dovoľujete tvrdiť, že ste super inteligentní a všetko ostatné okolo vás je lúza?

Otvorte oči a pozrite sa ďalej ako za vlastný nos. A choďte sa učiť, musíte si predsa opraviť známky. Blíži sa vám polročné vysvečenie.

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  13. 1. 2009 22:48
hm... no jasne.. tak podme zakladať fora o vhodnom umiestnení velryby
 fotka
mixelle  13. 1. 2009 22:49
a zabudla som,že si zbabelec
 fotka
grietusha  13. 1. 2009 23:00
šlo by to napísať aj jemnejšie, ale v podstate s tebou súhlasím.
@1 netvrdím, že také diskusie sú úžasné, ale zas je predsa len elitárstvo deliť ľudí hneď na začiatku, že sorry, ale nemáš IQ na to, aby si sem chodil
 fotka
pawlo  13. 1. 2009 23:01
Dobre že hovoríš - veď mi hrozí jedna dvojka na vysvedčení - tak snáď ju nedostanem
 fotka
brekekee  13. 1. 2009 23:08
IQ test? Hovädo! Vulgárne! (citiš ta lepšie?)
 fotka
ayreen  13. 1. 2009 23:13
ak to takto pôjde ďalej, tak dávam Birdzu ešte pol roka mojej účasti. niežeby som bola elitárka alebo podobne, ale fórum sa NESKUTOčNE zhovadilo, ankety typu "aké hovno serieš" už nie sú na zasmiatie, ale skôr na plač. + všetky diskusie od fake užívateľov ani nekomentujem...
ako tak na to pozerám, tak postupne jedno jediné čo ma tu ešte baví sú blogy...
a proste ak sa niečo neurobí a Birdz bude stále len masovo naberať nových ľudí, tak to už o chvíľu nemusíme ani volať Birdz. starý dobrý komunitný Birdzík je už dávno preč /to mi snáď dá každý dlhšie registrovaný užívateľ za pravdu/ len sa bojím, že o chvíľu už nebude ani taký, ako je teraz.

takže suma sumárum - s istými obmedzeniami by som súhlasila.
 fotka
lachance  13. 1. 2009 23:34
...neviem co dodat.. jeden cas som to aj ja riesila.. ale kedze niektorý ludia s tým aj tak pokracovali a na mna zacali pindat lebo som zbuzerovala ich sposob písania.. tak som sa rozhodla ze si ich nebudem vsimat... ked je nejaké forum, tak poradim alebo poviem svoj názor .. a seriem na to ze tu je to forum uz po 5x .. nezacnem hned autora urázat ako to tu robi väčšina.. mna zbuzerovali len za to ze som si chcela nechat skontrolovať domacu z neminy.. väčšina z nich robila v skole väčšie podvody nez ja.. takze nemaju pravo nikoho BUZEROVAT....!!!!!!

"aké hovno serieš" Tak to je uz fakt humus.. aj ja som si par takých for precitala ale tak ignorujem ich..
 fotka
jeko  13. 1. 2009 23:57
xD Geniálne
 fotka
johnysheek  14. 1. 2009 00:09
lol ze vysvedcenie to by som bol rad ak by siel polrok
10 
 fotka
midnight  14. 1. 2009 04:41
11 
 fotka
athelasil  14. 1. 2009 06:19
ano,hlavne zo zaciatku suhlasim...ale zas..mne napriklad nevadia fora typu ze niekto ma nejaky problem...ale vadia mi fora typu "aQych chalnQooF luuvuujeesh?" a ine podobn nezmyselnosti....takych tu je kopa...ale tak dobre,ked mi to vadi, ignorujem...

mne vychadzaju zo vsetkeho jednotky okrem matiky
12 
 fotka
tomas  14. 1. 2009 09:49
@kvedlitelka Známky sú pre tých ľudí nepodstatné, rodičia a učitelia machrujú, že známky toto známky hento. Je absolútne jedno aké známky človek má a čo sa učí v škole, hlavne v tej slovenskej.

Škola má v žiakovi rozvíjať talent, škola na to serie, preto talent rozvíja BIRDZ. Škola dáva žiakovy známky, nejaké vysvečenie. Ktoré je irelevantné, aj tak sa na tej škole ten človek takmer nič nenaučí a známky majú nulovú výpovednú lehotu.

IQ test na BIRDZ nebude, BIRDZ sa snaží už dlho a bude naďalej snažiť vzdelávať, zlepšovať mladého človeka a rozvíjať v ňom kreativitu. Nie je problém zabrániť ľuďom sa registrovať, to sa dá obísť a to je zbytočné. Náš cieľ je povzniesť ich talent, rozmýšlanie, komunikačné schopnosti a kreativitu, to čo by mala robiť škola a nerobí. Buď @kvedlitelka rada, že BIRDZ je taký aký je
13 
 fotka
mensrea  14. 1. 2009 10:22
Nuz ja neviem, ale mna chyta zufalost ked citam niektore veci. Nejestvuje sice spolahlivy sposob ako detekovat blbca a osobna skusenost nie je objektivny sposob ale zas ked priznavas ludom pravo sa stazovat na svoje male brko (co je legitimne a legalne) tak priznajludom aj pravo stazovat sa na debilov. Je jasne ze nikdy nebudu pustani niekam ludia podla IQ testu (nuz... na skoly ano, ale to je ine)aj ked by som si to niekedy mohol zelat... teda aby pisali ludia co dosahuju vyssiu inteligenciu ako delfin co sa naucil hovorit. A aj ty mas pravo stazovat sa na ludi co sa stazuju na ludi co povazuju za debilov. Kazdopadne nechaj ludi onanovat nad vlastnou inteligenciou ked im to robi radost ju dokladovat nepodstatnymi vecami ako je diakritika (ale to q a w nenavidim ani ja... strasne strasne strasne strasne aj ked to nikam nepisem), ved oni budu onanovat sami po case ked to nikoho nebude uz zaujimat ani naplnat. Co ja viem, proste staznosti na nepodstatne veci sposobuju len hromadenie staznosti na nepodstatne veci a to v konecnom dosledku zabija zaujimavejsie veci. Ale to je len moj nazor (legitimny a legalny). Ciastocne s tebou suhlasim samozrejme.
14 
 fotka
holyknight  14. 1. 2009 10:37
no to máš v prvom odstavci pravdu...všimol som si že akýkoľvek blog (ak keď sú v ňom iba dve vety) od niektorých užívateľov má vždy 5 hviezdičiek a komenty typu je to skvelé...rodinkárstvo na birdzi stále prevláda...
a tvojimi blogmi presne zapadáš medzi týchto ľudí...tiež iba kritizuješ a snažíš sa ľuďom dokázať, že si niečo viac...
15 
 fotka
titusik  14. 1. 2009 12:18
no........ to, co si zelas ty (aby tu boli len naozaj inteligentni ludia, kt. na nikoho nenadavaju), je utopia. To je celkom prirodzene, ze polka je taka a polka taka. Pointa je v tom, byt sam sebou, nedat sa rozhadzat. Na fora chodim uz iba z nudy, to je pravda, preferujem blogy, pretoze milujem pisanie a rada si precitam kvalitny blog a podla toho ho aj okomentujem. A ani tvoj blog nie je velmi "inteligentny", ked tu nadavas na polovicu Birdzu a seba pravdaze povazujes za toho naj.

A s tymi opravakmi mas pravdu, v pondelok mam jednu a potom este v piatok. Som ja ale neinteligentna, ze?
16 
 fotka
keuska  14. 1. 2009 13:15
ak som to spravne pochopila, tak suhlasim mne osobne dost lezie na nervy to, ze nejaky clovek si zalozi druhy nick ked sa chce opytat nejaky svoj problem a vsetci ho tazko vysmeju a poslu dopice, pretoze oni su sucasna elita birdzu a su proste nekonecne skveliiii... myslim si, ze nielen hlupe temy ktore sa mnozia ako huby po dazdi (myslim typu "stoji vam prave?") kazia forum, ale aj ludia, ktori vysmeju kazdeho kto ma problem, ktori im pripada banalny a miesto toho, aby aspon trochu poradili, ked je evidentne, ze sa to dotycny pyta vazne, ho jednoducho vysmeju, pretoze je to proste cool...
Napíš svoj komentár