A to doslova. Síce som neletel zo žiadneho okna, ale Také okno, aké som mal včera som ešte nemal.

No. Zhodnotenie včerajšej akcie:
16.40: Prichádzam do Bytče.
cca 17.15: Prichádzam na lávku.
cca do 18.30: Som na lávke.
Po 18.30: Už neviem kto som, čo som ani nič.
cca 7,00: Prebúdzam sa doma.

Už by som tento článok mohol aj ukončiť, ale nedá mi to nezhodnotiť to obšírnejšie, keďže mám toľko poznatkov zo včerajšieho dňa.

Vyzerá to, že moja znášanlivosť Tequilly sa asi pod vplyvom skúšok rapídne zmenšila, keďže som včera vypil maximálne 7 - 8 ak rátam tie Adine dvojité po dvoch. Aj to neviem, či sa mi snívalo, alebo to bola realita. Ale pravdepodobne realita, lebo mne sa túto noc asi nedokázalo ani snívať

Prvá vec, ktorú som ešte dosť spitý ráno urobil bolo to, že som si prekontroloval, či mám ruksak, peňaženku, mobil a na podiv všetko bolo doma. Niečo sa mi marí ešte z autobusu ale to poriadne nedokážem v hlave utriediť, ale vyplýva mi z toho, že som šiel domov asi tým autobusom a asi som si zase raz narobil hanbu, čo je v mojom prípade už klasika pri pýtaní lístka

Ak som bol aj v nejakom podniku, a ak som si tam nedajbože aj dačo objednal ešte a ak som to nezaplatil, čo je asi velice pravdepodobné tak mi treba povedať, kto to platil, až viem, s kým sa mám vyrovnať.


No napísal by som toho aj viac, keby sa mi niečo ešte zobrazilo, čo je nepravdepodobné, tak kašlem na to...

 Blog
Komentuj
 fotka
nikkia  8. 2. 2014 11:05
ty si teda číslo nedá sa nesmiať sa
 fotka
antifunebracka  9. 2. 2014 00:31
@torpedo08 daco pre teba
 fotka
torpedo08  9. 2. 2014 00:53
@antifunebracka jj

no to sa mi stalo velaaa krat a to s tym snivanim no mne sa snivaju hrozne kktiny po chlaste takze mozno tie dvojite tequili boli fak len sen ?
Napíš svoj komentár