Určite to všetci poznáte, deň blbec, kedy sa všetko kazí a nič nejde podľa plánu.



Dôležité je vtedy si nenechať pokaziť náladu a užívať si to, čo príde. Takto sa to kazilo včera mne:

1.) Práce bolo odrazu veľmi veľa a času na zábavu málo

Asi dva týždne som sa tešil na festival, samozrejme som si kvôli nemu upravil program, všetko naplánoval... A v deň festivalu sa to stalo, prišiel nepekný mail a celý program sa pokazil. Bolo treba písať bakalárku.

Po prečítaní emailu som síce mal zlú náladu a myslel si, že si ten fest vôbec neužijem. No otvoril som word, zopár pív a písal som ako drak Síce som prišiel neskoro, stihol som len poslednú kapelu (ale moju najobľúbenejšiu), no bral som to ako odmenu za tú drinu.

2.) Na festival bez kamarátov? Strašné!

Keďže festival bol v plnom prúde, všetci kamaráti sa tam už bavili a ja som tam musel ísť sám. Čo už, nutné zlo, povedal som si, že tú hodinku nejako v autobuse pretrpím a šiel som sa obliecť.

No a nakoniec to zlo vôbec nebolo! Autobus natrieskaný študentmi, nedalo sa tam ani pohnúť. Rôzne dotyky, štuchance, pohľady. V autobuse sa spievalo, zabávalo a cestu tam som si užil so super cudzími ľudmi, ktorí boli hrozne fajn

3.) Telefóny nefungujú, sieť je preťažená. Ako tam niekoho nájdem?

Dorazil som na festival, super nálada, krásne počasie a všade kopec ľudí. Keďže kamoši vedeli, že prídem, idem im telefonovať... Lenže sieť je preťažená a vôbec to nefunguje. Aj keď mi to bolo zvláštne, lebo všade okolo mňa sa telefonovalo.

Chvíľku ma napadlo, že či radšej neísť domov. Blbosť! Keď už som tam, vychutnám si koncert a možno niekoho nájdem po ceste. Síce som nestretol skoro nikoho známeho, no pri "hopkaní" na koncerte veľa ľudí hopkalo so mnou a dokonca som sa tam s fajn ľuďmi aj zoznámil Spoznávanie nových ľudí je super.

4.) Niekto ťa v autobuse ogrcia? Zasmej sa na tom

Užil som si zábavu, podarilo sa mi napchať do preplneného nočáku hneď na prvý krát a ide sa spokojne domov. Opäť rôzne dotyky, pohľady, zábava... a v tom sa to stalo, jedno milé dievča to už nevydržalo a obsah jej žalúdka skončil na mojej nohe.

No čo už, po tom množstve piva a vína, s ktorým som bol pooblievaný, som to už predýchal a bral to s humorom Zaujímavé bolo, že sa v tom autobuse zrazu urobilo miesto ešte aj pre ďalších 5 ľudí (a to sme sa tam pred chvíľkou riadne tlačili a mnohí sa do autobusu nezmestili)

5.) Na festivale bez alkoholu? To bude nuda

Vôbec som nechlastal, nebolo treba, zábava bola aj bez toho.

A čo je najlepšie, to ráno bez opice! Zobudiť sa bez bolesti hlavy, zapnúť PC a pokračovať v písaní BP


Ako vidíte, mne bolo fajn, nenechávajte si náladu kaziť rôznymi drobnosťami ani vy

 Blog
Komentuj
 fotka
biancadetolle  24. 5. 2014 22:14
tak to ťa obdivujem a aj ti trochu závidím
 fotka
afew  25. 5. 2014 18:35
prebehla som len zakladne body, aby som sa presvedcila, ze to bolo skvele napriek bez alkacu, takze vsetko v poradku
Napíš svoj komentár