02.07.07 - 10:50 fakt nuda od 7:08 som v praci uplne ze na zabitie viac ak traviana neriesim lebo ma obsmrdat sef okolo ale posledne 2 tyzdne sme drtili starcraft. Ako potesujuca sprava je ze mame mat zajtra pohovor koli prepustaniu lebo sa malo u nas prepustit 8 ludi skresalo sa to na 5 a ze jedna odchadza tak na 4 hm parada. Spal som tak asi 5+ pijem coke a na ranajky padli aspon dva cerstve rozky a jogurt....som strasne strasne ale strasne brutalne unaveny uz zo vsetkeho ako uplny hard core a totok sa uz odohrava asi rok a pol stale to iste...ako take spestrenie ze sa obcas stahujeme a tak ale inak pohoda...


10:35 zhruba prichod priatelky ku mne do prace volaco sme pokecali, s kolegom ponadavali na momentalnu situaciu danych skutocnosti co zacali nadobudat. A spravil som nejaku pracu.


12:00 odchod na obed bol fajn blizko vedla budovy. Fasa obsluha na prazdny podnik som cakal asi 15-20 minut len na polievku a dalsich 20-25 na druhe jedlo na to ze tam mali minule akciu a islo im to rychlejsie tak to som sa dneska vazne piiiiip nasral inak ok ani mi ta krkovicka s knedlou a kapustou nesadla ale coke ma zachranila a nieje mi az tak tazko.

13:00 +/- prichod z obeda frajerka sa trosku pohrala na online hrach ja som volaco porobil popisal s ludmi a inak ok.


14:41 je mi teplo jak svina je tu 31,2 stupna bezia tu 2-3 masiny a 2 zalozne zdroje. Mne konkretne 1 neviem ako kolegovy niekde je prec. Koncim nieco po 15tej juchu.....Idem si surfit pripadne relaxovat so zavretymi ocami.

Len tak mimo:

Nemame klimu a musia tu byt vnoci zavrete okna a zalozne zdroje nevypiname lenivost a masiny tiez bezia aj non stop poväcsine tak ten smrad a teplo kazde rano v kancli stoji za to a po vikende ani nehovorim a neviem ako to nazvat ale asi elektromagneticky prach tak to je uplna pravda lebo v zime je rano este tma a ked som isiel vlozit kluc do zamku a ako som sa ho dotkol tak vznikla mala iskra tak akoze super prostreie na dychanie(mozete to vidiet vo filme office space)....budova snad stoji od 68meho ale to necham v anonymite "reklamu" nerobim.

15:48 som savol stara a vypadol domov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár