Tak som sa rozhodla, nejak zosumarizovať moje pôsobenie na birdzi. Som tu zaregistrovaná už skoro päť rokov.Občas som sem chodila s účelom zoznámiť sa s niekým novým,ale väčšinou to bolo len za účelom vypísať sa.
Nikdy som nepísala blogy so zámerom prevalcovať to tu a ani som nečakala,že sa dostanú do topky. Hlavné bolo,že som sa vypísala, dostala to všetko zo seba von a bolo mi lepšie.
Zo začiatku to bolo fajn, ale potom začali pribúdať len samé negatívne komentáre.Pretože niektorí vedia len kritizovať, namiesto toho, aby sa snažili pochopiť to, čo ten druhý prežíva.

,,Bolesť druhých nepochopíš,kým ju sám nezažiješ´´

Keby som mala pri sebe človeka, ktorý by ma počúval.Ktorému by som mohla rozprávať o všetkých pádoch a vzletoch,spravila by som to.Ale taký človek v mojom živote chýba.

Chýba mi niekto,kto by si vedľa mňa sadol a nič by nevravel,iba by ma počúval.Dohovorila by som a on by ma objal a povedal:,,Neboj sa všetko bude v poriadku´´

Tak som to riešila tým,že som sa vypísala.
Nechcela som tým nikoho zaťažovať.
Nikto Vás nenúti/nenútil čítať to.
A nikto nie je zvedavý na Vašu kritiku.
Je mi z Vás podaktorých na smiech.

Myslím,že každý z Vás už zažil nejeden rozchod,stratil nejedného priateľa.A ja viem,že časom to bude všetko dobré,že sa z toho dostanem.

Čas je najlepší lekár,ale niekto ho potrebuje viac a niekto menej

Radšej si asi začnem písať denník, aspoň sa tým vyhnem debilným komentárom.

Prepáčte,že nie som bezcitná a mám svoje pocity

P.S : Teším sa na spršku negatívnych komentárov.

Bye.

 Blog
Komentuj
 fotka
aero  25. 2. 2013 13:30
smelo do nich,.. "dokonalých"...
Napíš svoj komentár