Kde bolo tam bolo raz jeden chalan a ten mohol mať tak zhruba 12 rokov.
Sakra! Blbý začiatok. Tak normálne!
Keď som bol ešte malé decko tak som chodieval každé leto za starou mamou a starým otcom na prázdniny spoločne s rodičmi a sestrou. Vždy sa tam stretávala rodina z maminej strany. Na to som sa najviac tešil, že konečne budeme chodievať hrávať futbal prvej generácie, loziť po kopcoch a vymýšlať kraviny. Len som najprv musel prekúsnuť ten moment pusinkovania a mojkovania. Vyslovene mi to liezlo na nervy keď som sa potom musel utierať od rúžu a k tomu voňal ako francúzska parfuméria. Preto som neznášal uvítanie a lúčenie. Skoro každý určite zná .
Po tom všetkom vytrpenom som vyliezol z baráku a šiel osliediť okolie čo sa zmenilo za ten rok. Idem z kopca a tam vidím ako na zábradlí sedia dve baby. Nepozeral som na nich lebo som sa hambil. No len ako som nechcene otočil zrak na nich v momente som si vypočul známu frázu "Čo čumíš?". Určite poznáš detské hádky s tvrdou slovnou zásobou ako ty krava, debil, blbec.... Tak baba nebaba sme sa začali hádať. K tomu sa pridala aj tá jej kamoška. No reku povedal som im svoje a utekal rýchlo preč
Prechádzajúc sa po dedine som zabudol na to čo sa stalo. Po obhliadke dediny vraciam sa späť "domov". Našťastie už tam tie baby nesedeli tak rýchlo prefrčím a hops do dvora.
Ešte som sa musel predrať pomedzi grupu ľudí fajčiacich na chodníku a potom zamieril do vnútra. Po vchode do miestnosti mi skoro dvere dali facku a namiesto vyhŕknutia slova "ahojte" zo mňa vyliezlo "TY!? Co tu robíš krávo?". Bola tam tá baba, s ktorom som sa hádal! Nestihnem sa spamätať z toho čo vidím a mama mi vlepila jednu facku, že ako sa to s ňou rozprávam. Po úplnom vysvetlení mi povedali: "Toto je tvoja sesternica Zuzka a ne kráva!". Tak chtiac nechtiac sme boli nútení si dať znak zmerienia - pusu a ospravedlnenie jak z jednej tak z druhej strany.
A teraz mi je strašne smutno, že som ju už 5 rokov nevidel.......

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
janulka3112  3. 9. 2008 16:36
hehe... to bola pekná spomienka ...
 fotka
eliza707  21. 10. 2008 22:35
trdlo ...
Napíš svoj komentár