Asi je to tým, že som náladový ako kurva. Večne nespokojný. A vlastne ňou aj som. Obrábam život papuľou, vtákom či riťou a aj tak väčšina toho čo dostanem, končí v rukách nejakého zavšivaveného pasáka, ktorý si vždy príde len na hotové.
Fučím sa do zrkadla. Oko mi ide od bolesti vypadnúť. Nepamätám si celkom dobre čo sa s ním stalo. Kotlety mám jak wolverin a penis navretý ani by som bol celú noc načapený na nejakom peknom zadku. Bývam zas s rodičmi. Ako nejaký nemrda, ktorému mamka robí v tridsiatke kakao do postele a on v nej skysne až kým aj s tatkom nezomrie a nezdedí celý barák. Ale i tak je to fajn pocit, nezobúdzať sa po nociach na zemi pri ohnisku, ale ráno v mäkkej posteli.
Nové začiatky prichádzajú nečakane, no vždy to poznáte podľa toho, že máte papuľu celú orajbanú od chodníku. Aspoň že som mal dar, vedieť si toto rajbanie pekne užiť. I keď len na moment. Mravce mi dohrýzli riť a celý chrbát. Stavím sa, že nejaký z nich sa dostali do ucha a teraz mi v mozgu budujú novú kolóniu. Preto možno tie myšlienky. Preto sa zas nachádzajú ľudia, s ktorými si rozumiem, mám chuť zarábať a všetko už nejde tak ľahko odviať preč fľašou sektu a pár pivami. Kurvia mi tam všetky tie blany a z nervových impulzov napájajú pidižiarovky, aby si vysvietili malé obydlia v dierach, ktoré tam nepochybne mám. "Vám sa žije špiny. Ale čo ja? Ja inak žiť neviem. To prúdi v žilách. Nedá sa len tak si zmyslieť a byť odrazu niekto iný." Neodpovedia. Aspoň zatiaľ nie.
Určite však môžu aj za to oko. Napojili naň projektor a po nociach si budú na lebke premietať "The Son of Bitch life- Starring: Karl O. Kot." "Veľká seriál, veľa séria." No dúfam že to skončí dobre, scenáristi ho nedodrbú a bude ešte dlho baviť celé generácie tých malých vymrdancov.

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  15. 7. 2012 12:19
paci sa mi nadpis a veta " Preto sa zas nachádzajú ľudia, s ktorými si rozumiem, mám chuť zarábať a všetko už nejde tak ľahko odviať preč fľašou sektu a pár pivami."
 fotka
karlotiskot  15. 7. 2012 12:20
@acvd43a7w Lebo si povrchná
 fotka
acvd43xa7w  15. 7. 2012 12:34
no a co, ty nevies ani moj nick napisat poriadne
 fotka
karlotiskot  15. 7. 2012 12:36
@acvd43xa7w Ty si nevieš dať normálny nick ty mrdka
Napíš svoj komentár