Tak a poďme napísať blog , ktorý všetkých privedie na nové myšlienky, niekomu pomôže nájsť liek na rakovinu,retardáciu a hnačku. Hovna nie sú čo bývali , ale to ani my nie. Všetci píšeme svoje problémy a nepozeráme na ostatné , ženy majú v hlavách len kurvenie a muži určite nie , marlborky červené chutia ako danette a všetci sme ako Mr.Chichot. Nikdy som nevidel veterný mlyn. Čo však zajtrajšok prinesie ? Resanka s tvrdou náplňou to nebude. Dáme si 7days a ani sa nepozastavíme nad tou chuťou prepáleneho pirohu ušuľaného na stehne rómskej dialničiarky. Tak napríklad som si dal zmrzlinu dolce latte a stracciatela a bola skvelá. Pravá jadranská z bulharska. A to že pašujú drogy mi bolo jedno. V obchode som ukradol žuvačky. Vraj ľudstvo rastie ,stále. Poznám štyri panny.
Pravdu nespoznáme ani keď do nás vrazí na ulici. Eva Máziková je vraj jediná žena s penisom. No a človek sa cíti ako divotvorca v pozlátke.

Toto tu píšem , lebo sa neviem vážne zamyslieť nad ničím , načo aj ?
Ak poznáte tú opičku čo má Houmer v hlave tak teraz ju tam mám tiež. Klamal som vás , na nič nové sa nechystám a ani sa nedozviete.

Ako je to možné , že keď sa na to chcem vykašľať ,tak mi prichádzajú na jazyk myšlienky. Lenže tu ich nedám , jazykom písať neviem. Celý život mi prichádzajú trefne odpovede až keď je neskoro. Stromy stále rastú a ja sa zmenšujem , cítim sa nie stratený,skôr tak nejak neisto. Aj vy sa správate zakaždým inak ?
Všimol som si , každý sa za každej okolnosti správa inak , klame a zároveň si praje hovoriť pravdu. Sme maska na maske a tie masky sme my. A bez tej masky je tam tiež len maska a bez nej dalšia a dalšia a dalšia a dalšia a dalšia a dalšia a dalšia a vôbec mi to nevadí , keby sme mali len jednu koho by bavilo stále sa rozprávať s jednou tvárou ? Teda ma napadá , čo po smrti ? Ostanú masky alebo tam bude tá dreň, s ktorej sú vytvorené a naše činy budú zrátané a položené na váhu a naše lásky a naše krásky a túžby budú preč ? A bude ráj alebo peklo alebo tma alebo nič alebo zasa život. Teda ostane osobnosť po smrti alebo sme len zvieratá schopné rozmýšľať a cítiť a predstavovať si ? Každopádne pozrel by som si svet o pár storočí.
Ostanem poltergeistom !

 Blog
Komentuj
 fotka
protessst  1. 8. 2012 01:06
Je v tom správny zmätok, pripomenulo mi to veľa vecí naozaj opäť obdivujem ten štýl, akoby si to písal s ľahkosťou bez zamýšľania, všetko čo ti zrovna práve napadlo a čo si mal v sebe, no pritom to má zmysel..neskutočné ach ty umelec
 fotka
lawey  4. 10. 2012 16:16
ježiš ty si kokot laua še smeje!

a tie masky sú z inteligentnej plastelíny, nezabúdaj!
 fotka
kalliades  4. 10. 2012 21:45
čo ?
 fotka
holandskasalama  23. 2. 2013 09:36
hovná nie sú čo bývali
 fotka
smellycat11  11. 9. 2013 09:46
zaujímavé
 fotka
kalliades  14. 9. 2013 03:23
a ďakujem
Napíš svoj komentár