„A keď sa pomodlili, zatriaslo sa mesto, na ktorom boli zhromaždení, všetkých naplnil Svätý Duch a smelo hlásali Božie slovo.“
Sk 4,31
Duch Svätý, alebo Svätý Duch ako chceš. Bol si na birmovke a v plnosti si ho priala. ( teda predpokladám, že áno, ak nie, tak sa máš na čo tešiť  Pocítil si však už Jeho a Jeho moc ? Pretože On už v tebe je a to v plnosti. Duch Svätý je pre mňa stále tajomstvom. Nepoznám Ho úplne, tak ako nepoznám ani Boha. Ibaže verím, že práve Duch Svätý je cestou.
Deň pred birmovkou mi prišla smska s poprianím toho, aby na mňa naozaj zostúpil DS a podobné veci, bolo tam však napísané niečo, čo sa ma dotklo : Už teraz si dôkazom DS o čom svedčí aj tvoj pekný úsmev. Možno to bola hlúposť a možno.. Neviem, ako sa prejavuje DS. Ale od mojej birmovky ho cítim viac. Začala som sa modliť lítanie k Duchu Svätému . A vieš čo som si práve uvedomila? Že mi dal poznanie, vidím veci omnoho zreteľnejšie, viac chápem to, čo sa deje a čo bolo. Dal mi múdrosť odlišovať dobré od zlého. Vlastne vieš čo? Pamätám si, že v deň svojej birmovky som si najviac priala poznanie a myslím, že ono prišlo, úplne nečakane a asi nikdy v plnosti, ale pochopila som mnoho vecí. Dal a stále mi dáva neskutočnú silu- niekedy ozaj On vedie moje kroky a nie ja. Určite som dostala aj všetky ostatné dary, no ešte sa až tak neprejavili.
No, On robí v mojom živote zázraky. Ukazuje mi cestu. Ja ani neviem popísať, čo všetko robí. No o niečom som presvedčená, vedie ma. Niekedy, keď sa Mu naozaj odovzdám a počúvam Ho, mi len tak povie, čo mám robiť. Niekedy sa cítim ako úplný blázon, ale aj tak sa to snažím urobiť. A niekedy vlastne často vôbec netuším prečo to mám urobiť a nevidím ani efekt, ale On vie. Preto ti želám, aby si sa na chvíľu zastavila a aby ťa naplnila radosť z toho, že si dostala DS, že je v tebe a že je v plnosti, že máš z čoho čerpať. Aj v tvojom živote môže urobiť zázraky. Potrebuješ rozum ? Rád by veci robil s rozumom, aj keď srdcom? Alebo ti chýba sila do prekonávania svojho zlozvyku ? Stačí len požiadať. Ja si myslím, že On ti to veľmi rád dá. Ak mu odovzdáš život, On urobí skutočné zázraky, bude ťa viesť. Dôveruj Mu. A ak budeš chcieť, môžeš sa Ním nechať viesť. Možno sa občas budeš cítiť ako blázon a možno ti to nebude dávať logiku, ale netúžiš po tom? Netúžiš v hĺbke svojho srdca po tom, aby ťa niekto viedol? A On ťa chce viesť.
Ale niečo ti ešte poviem, On nehovorí vždy tak, že sa trasú múry, nie. On ťa chce viesť cez prirodzené poznanie, cez zdravý rozum, cez to, čo ti povedia ľudia. On k tebe hovorí rôzne. Asi som to už spomínala, ale On naozaj robí zázraky. Také ozajstné, také skutočné, také, ktoré sa dejú v tichosti a menia tvoj život, ktorý tvoj život obrátia úplne naruby, On to môže urobiť. Tak čo, dovolíš Mu to ?

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  13. 12. 2012 19:50
pochválený buď Ježiš Kristus. skús ešte robiť kus odseky, bude sa to lepšie čítať
 fotka
antifunebracka  23. 6. 2019 20:32
To všetko ale dokáže aj Satan
Napíš svoj komentár