Išla som sa zapísať s kamarátkami na historický šerm. Cestou naspäť sme sa napriek mojim protestom zastavili na "5 minút" v bare. Vraj len pozdraviť sa, aj keď som tam nikoho nepoznala. Nič to, však aj tak nemám nič lepšie na práci, povedala som si a nechala sa ukecať. OK, prišli sme, zahrali sme kalčeto a asi po 15 minútach sme odtiaľ konečne vypadli. Ale aby to bolo dokonalé, tak s nami vyšli aj dvaja "týpkovia". Spustila sa konverzácia typu: "Do pi.., v piatok mám voľný byt, urobíme párty, do pi..ale som už týždeň nebol so svojou holkou, do pi..budem to musieť nejak poriešiť..." Moje dve kamarátky sa smiali o dušu, ale ja, keďže som na tom nič smiešne nevidela, tak som tam len unudene stála a čakala na autobus. Vyšlo to tak, že všetci sme malo ísť na tom istom buse. Čakali sme a čakali, až nám išla 4. Nastupovali sme, keď sme sa dozvedeli, že o tri minúty pôjde 32, ale keďže domov by som sa musela trepať zbytočne o 15 minút dlhšie, tak som iba zakričala ahoj a vbehla som do autobusu. Ozvali sa výkriky, počkaj, však o chvíľu púôjde ďalší a čo si normálna...Posledné čo som počula, bolo : Čo jej je? Neviem, asi mala iba zlý deň, je chorá, bolí ju hlava. " Možno bolo dobré že som tam už nebola lebo by som im veľmi dobre vysvetlila, že nemám potrebu tráviť čas s človekom, ktorého každé tretie slovo je do pi.. alebo podobné výrazy. Nechcem sa tváriť, že ma to zabáva, keď v skutočnosti na tom nič smiešne nie je. Nechcem predstierať, že ich obdivujem a myslím si akí sú skvelí len preto, že každý piatok sa opijú, pobijú alebo sa vyspia stále s inou babou. V skutočnosti sú to len chudáci, možno stratení alebo neistí si sami sebou, že musia plávať s prúdom, namiesto aby boli sami sebou alebo im takýto spôsob vyhovuje, takže v živote nič skutočne hodnotné poznať nebudú. Ja nebudem. N.E.B.U.D.E.M. Nech to robia iní, ale nie ja. Ja chcem byť sama sebou a nech to stojí, čo to stojí.

 Denník
Komentuj
 fotka
elberethqa  24. 9. 2008 00:03
dobre si to povedala držím prstíky aby ti to aj vyšlo
 fotka
blackknight  24. 9. 2008 08:50
Pekne si to napisala a je dobre, ze aj mlada dama v tvojom veku sa dokaze zamyslat nad takymito vecami. To su tie zablesky, ktore nam davaju nadej, ze aj sucasna mlada generacia nie je uplne degenerovana.



Na druhu stranu, neviem preco tvrdit, ze ti chalani nie su sami sebou. Mozno im takyto styl zivota a sposob vyjadrovania vyhovuje. Je to jednoducho ich image a zivotny styl. Ja osobne by som to neschvaloval, ale minimalne by som sa to snazil respektovat, presne tak ako chcem aby ostatni respektovali moj zivotny styl.



Na zaver este male odporucanie, clanok by posobil ovela lepsie a aj by sa lepsie cital, keby si ho rozdelila na odstavce.



Celkovo hodnotim vysoko !
 fotka
flleur  24. 9. 2008 10:15
mne sa tvoj blog veľmi páčil. Možno aj kvôli tomu, že podobné názory na tie veci má málo ľudí v tvojom veku. A ja nemusím decká, ktoré sa správajú tak "dospelo" a riešia len alkohol a party.



a ja som bola taká istá ako ty. A som taká doteraz a za svojimi názormi a presvedčením si stojím.

Veľa šťastia želám a drž sa svojich názorov
 fotka
takzvany  24. 9. 2008 10:49
blahoželám k zdravému rozumu

dúfam že z toho nevyrastieš
 fotka
leitho  24. 9. 2008 12:31
Slovo do piči ma velku silu. Mne napríklad pomože uvolniť sa ked ma niečo nasere. No a kamaráti tvojich kamarátok nemusia byť zlí len pre to že majú radi party a najebavanie. Možno oni teba vidia iba ako prízemnú osôbku ktorá ja maximálne neprispôsobiva a nespoločenská. Ale nemusí to tak byť, všetko je len otázka uhla pohladu...
Napíš svoj komentár